Plodine katalog

Plodine katalog

Plodine katalog broj 33/2012

Plodine katalog traje od 16.08. do 22.08.2012

Stigao je novi Plodine katalog u kojem pronađite prehranu, svježe meso, konzervirane proizvode, higijenske potrepštine i ostalo za kućanstvo, uz ponudu proizvoda za uređenje doma i domaćinstvo.

Također u nastavku Plodine kataloga, na sedmoj stranici pogledajte rasprodaju dječjih sportskih artikala, uz ponudu dječje odjeće, baby trenirke, baby komplete i baby hlače.

Dalje Plodine katalog sadrži “pun pogodak subotom” dio ponude dostupne samo za vikend u Plodine trgovinama, radi se uglavnom o prehrambenim namirnicama za svakodnevnu konzumaciju po akcijskim cijenama.

“Plodine idemo u školu” akcija se nastavlja i u ovom Plodine katalogu, pogledajte ponudu za školarce i one koji to ove godine postaju, torbe, bilježnice i potrošni pribor nužan svima po posebnim je cijenama i u ovom Plodine katalogu.

Do nedjelje, 19.08. na Plodine info pultu možete se predbilježiti na školske udžbenike, ukoliko se odlučite u Plodinama naručiti udžbenike za svoje školarce, Plodine vas daruje s 10% popusta na cjelokupan školski asortiman.

Pogledajte sve Plodine kataloge na jednom mjestu, pratite link u nastavku: Plodine katalog