Planet obuća katalog

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog Škola 2014

Planet obuća katalog vrijedi do isteka zaliha.

Planet Obuća katalog – Posebna ponuda za sve školarce – udobna, moderna i više nago povoljna obuća za dječake i djevojčice, od brojeva za najmanje vrtićke uzraste djece do veličine 41 – prelistajte katalog, saznajte najnovije vijesti iz Planet Obuća prodavaonica i nabavite dopadljivu i udobnu odjeću za klince po zaista pristupačnim cijenama. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

Na stranicama ovog Planet Obuća katalgo izdanja potražite platnene tenisice u velikom izboru modela, boja i uzoraka, već od 69,00 kuna za brojeve od 29 do 35 te 79,00 kuna za brojeve od 36 do 41, platnene cipele za 99,00, visoke tenisice za hladne dane već od 249,00 kuna,  platnene balerinke – manji brojevi, s raznim uzorcima, za samo 69,00 kuna, tenisice na čičak za dječake i djevojčice platnene već od 89,00 kuna i od čvrstih materijala već od 139,00 kuna.

Pogledajte katalog i odaberite svoj model za ovu jesen. Pratite našu rubriku Planet Obuća katalog i dalje i ne propuštajte odlične Planet Obuća akcije.

Želite li još više dobrih ponuda, potražite na našim stranicama i druge kataloge iz kategorija Obuća  Za djecu ili  Škola,

Novi Planet Obuća katalog vrijedi sve do isteka zaliha.