Planet obuća katalog

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog vrijedi sezonski do isteka zaliha

Prelistajte novi Planet obuća katalog jesen u znaku zakovica i šljokica…

Novi Planet obuća katalog donosi Vam dio pregled dijela nove kolekcije jesen/zima 2013 godine u Planet obuća dućanma; ženska, muška i dječja kolekcija, elegantni modeli s visokom petom i sportska obuća, Unique design ručno izrađena obuća od prave kože, torbe, remeni i ostali modni detalji – sve to donosi novi Planet obuća katalog.

Da obuća može biti istovremeno funkcionalna i lijepa uvjerava nas novi Planet obuća katalog; elegantni modeli pogodni i za hladne jesenske dane, obuća za suho i kišovito vrijeme u raznim materijalima, modernim bojama i dizajna u skladu s najnovijim trendovima u svijetu mode i što je najbolje sve po tradicionalno povoljnim cijenama na koje nas je Planet obuća navikao. Prelistajte novi Planet obuća katalog i uvjerite se sami.

Elegantne čizmice sa zakovicama, sa stabilnom povišenom petom u crnoj ili smeđoj boji za 299,99 kuna, Unique design čizmice od prave kože, izrađene ručno, također u crnoj ili smeđoj boji za 699,00, cipele od prave kože za 369,00,  više modela salonki s punom petom za  199,00 ili elegantne štikle u više modela, u klasičnim sivim i crnim nijansama ali i u zelenoj, bordo ili žutoj boji već od od 269,00 kuna – sve to očekuje Vas na stranicama novog Planet obuća katalog izdanja za ovu jesen.

Ugsice za 149,00, gumene čizme za 169,00, gležnjače u sportskom stilu za 199,00, veliki izbor torbi za kombiniranje sa modelima obuće iz kataloga, remeni, šalovi i marame, također se nalaze u ponudi Planet obuća katalog  novog izdanja.

Planet obuća katalog donosi Vam i veliki izbor muške obuće već od 169,00 kuna, uz odličnu ponudu sportskih muških cipela  od prave kože za samo 199,00 kuna, gležnjače za 269,00 ili klasične crne muške cipele za 169,00 i dječju obuću već od 169,00 kuna.

Prelistajte novi Planet obuća katalog i odaberite modernu i udobnu obuću za ovu jesen po pristupačnim cijenama. Pratite redovito našu rubriku Planet obuća katalog i budite u tijeku sa svim novitetima u ponudi, neka Vam katalozi pomognu da uštedite svoj novac, saznajte na vrijeme za sve Planet obuća akcije. Želite li još više dobrih ponuda zavirite u našu rubriku Obuća i odaberite još neki od aktualnih kataloga.

Planet obuća katalog vrijedi sezonski.