Planet obuća katalog

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog ljetna inspiracija

Planet obuća katalog prigodnog naziva ljetna inspiracija nudi vam ženski, muški i dječji asortiman ljetne obuće po akcijskim cijenama.

– Zavodnica sa stilom
Naglasite ženstvenost elegantnom cipelom na visoku petu u kojoj svaka žena izgleda privlačno i lijepo. Naglasite stil modnom torbicom ili maramom u istoj boji.

– Udobnost na punoj peti
Planet obuća katalog ponuda ljetna ponuda sadrži kvalitetnu ljetnu sandalu koja će upotpuniti vaš modni look modernim linijama i dati notu gracioznosti u koraku. Izbor najnovijih ljetnih modela talijanskog dizajna od vrhunskih materijala za žene koje krasi istančan modni ukus.

– City Chick rimljanke
Osvježite svoj modni look popularnim rimljankama koje su i ovo ljeto idealae za dnevni causual ili noćni elegantni stil. Prikladno za samosvijesne žene koje njeguju individualizam i visoku kvalitetu.

– Špagerice, ljetne ljubimice
Zaljubite se ponovo u dane okupane suncem noseći ljetne špagerice na visoku punu ili nisku petu. Ove špagerice osvajaju mekoćom i simpatičnošću detalja poput cvijetnih uzoraka ili mašnica.

– Profinjena estetika
Klasični modeli koji odražavaju profinjeni stil i vrhunsku kvalitetu i udobnost. Vaš će korak djelovati otmjeno, odmjereno i nadasve sigurno.

– Dražesni koraci djetinjstva
Djevojčice i dječaci svoje razigrane ljetne dane provedite u ovim modernim, veselim i praktičnim cipelicama koje pružaju potpuni osjećaj slobode kretanja i vode vas u nove čarobne avanture.

– Moda samosvijesnog muškarca
Kvalitetni modeli otvorenih kožnih sandala pružaju osjećaj slobode, ležernosti i opuštenosti. Moderni krojevi istaknuti će vaš osjećaj za stil, a modni dodaci poput remena naglasiti vaše samopouzdanje i stav.

– Klasika s notom avanturizma
Sofisticiranost, osjećaj za eleganciju i kvalitetu karakteristike su koje najbolje opisuju ljetne modele muških cipela prikladnih i za posao i za slobodno vrijeme. Dizajn uspješno spaja klasične modele s notom avanturizma i sportskog duha.

– Budite u formi
Ljeto je vrijeme idealno za sportske aktivnosti u prirodi. Planet obuća u svojoj ponudi ima veliki izbor sportske obuće za cijelu obitelj. Pronađite model koji najviše odgovara vašem sportskom stilu i ostanite u formi. Priprema, pozor i trk po najdraži model trendi ili sportskih tenisica.

– Urbana romantičarka
Zablistajte u najnovijim trendi modelima ljetnih sandala koje uspješno spajaju stil zavodljive romantičarke s urbanim individualizmom.

Pogledajte svakako Planet obuća katalog za ljeto i pronađite nešto za sebe i svoje najdraže.

Sve planet obuća kataloge pregledajte ovdje: Planet obuća katalog