Planet obuća katalog

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog klompe natikače vrijedi do isteka zaliha

Novi Planet Obuća katalog – Posebno izdanje Klompe i natikače – specijalna ponuda udobne , izdržljive i nosive obuće za sezonu proljeće / ljeto 2014. godine. Prelistajte novi Planet obuća katalog i odaberite svoj par udobne obuće. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Planet obuća katalog donosi Vam specijalnu ponudu udobne obuće. Za sve one koji zbog potreba posla moraju dugo stajati na nogama, za one koji vole duge šetnje ili jednostavno za sve koji pristaju samo na najveću udobnost obuće i brinu o svom zdravlju – preporučamo novi Plane obuća katalog s ponudom udobnih natikača i klompa.

Vrhunska anatomska obuća izrađena  od prirodnih materijala, prepoznatljiva po vrhunskoj udobnosti i pozitivnom učinku na zdravlje stopala. Noseći je pridonosite svom dzravlju i boljem držanju tijela podupirući na ispravan način kralježnicu – sve to ponuda je novog Planet obuća katalog izdanja.

Svu ovu obuću Planet Obuća katalog nudi Vam po očekivano povoljnim cijenama. Izdvajamo neke primjere: ženske natikače i klompe s niskim ili povišenim punim petama, zatvorene ili natikače s remenima , od prave kože za samo 289,00 kuna,  anatomske natikače od prave kože za samo 149,00 kuna i muška radna obuća već od 79,00 kuna dio su ove ponude. Prelistajte cijeli Planet obuća katalog i odaberite svoj par. 

Prelistajte cijeli novi Planet Obuća katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom udobnih klompi i natikača Pratite Planet Obuća akcije na našim stranicama i provjeite i ostatak Planet Obuća ponude za sezonu proljeće ljeto 2014. Želite li još više dobrih ponuda, potražite i ostale ponude potražite u našoj rubrici Obuća.

Planet Obuća katalog vrijedi sve do isteka zaliha.