Planet obuća katalog Elviton

Planet obuća katalog Elviton

Planet obuća katalog Elviton proljeće ljeto 2015

Planet obuća katalog Elviton vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Planet obuća katalog donosi: ženske sandale, ženske cipele, muške cipele, dječje cipele, sportska obuća, platnena obuća, udobne papuče, obuća za plažu, gumene čiizme i kišobrani, torbe i remeni – zavirite na stranice novog Planet obuća kataloga i uživajte u čak  60 stranica odličnih modela. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Iz kataloga posebno izdvajamo veliki izbor ženskih sandala i modnih torbi. U Planet Obuća katalogu, iz Elviton kolekcije ženskih sandala u Plane Obuća katalogu možete odabrati svoj model bez obzira koji stil preferirate. Planet Obuća katalog donosi elegantne ali ležerne modele od platna, kože ili kvalitetne imitacije kože s čvrstim i laganim punim povišenim potplatom, elegantne sandale na štiklu s remenima u klasičnim  bojama ali i u vatrenoj crvenoj boji, kao i super elegantne modele od štrasa ukrašene šljokicama, u kojima ćete sigurno biti primjećeni.

Iz Planet Obuća kataloga svoj model sandala mogu odabrati i oni koji traže udobne anatomski oblikovane sandale s lagano povišenoom petom, ili mladenački modeli s potpuno niskim potplatom.

Zaista fantastičan izbor modnih torbi za sve prilke i sve ukuse očekuje Vas na stranicama novog Planet obuća kataloga: male torbice za večernji izlazak,  dnevne torbe u klasičnim crno-bijelim, sivim, smeđim i sličnim kombinacijama, modeli od imitacije krokodilske kože, modeli s resama i tankim remenom, torbe za spise za poslovne žene i torbe koje će odlično poslužiti za nošenje knjiga, veći modeli za žene koje vole sve imati pri ruci.

Prelistajte cijeli novi Planet Obuća katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite Planet Obuća akcije na našim stranicama i dalje, a sve ostale ponude potražite u našoj rubrici Obuća.

Planet Obuća katalog vrijedi sve do isteka zaliha.