Planet obuća katalog Elviton

Planet obuća katalog Elviton

Planet obuća katalog Elviton

Planet obuća katalog Elviton vrijedi za jesen i zimu 2015. i 2016. godine do prodaje zaliha.

Novi Planet Obuća katalog – Elviton – odličan izbor za cijelu obitelj: ženska, muška i dječja obuća za sve prigode, papuče i čarape, modni dodaci – torbe i remeni – čak 56 stranica izvrsne ponude Elviton modne marke u Planet Obuća trgovinama; zavirite na stranice novog Elviton kataloga i odaberite svoj par. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Za sezonu jesen / zima 2015/2016 Elviton je pripremio zaista bogatu ponudu obuće za sve prigode; sportske i casual cipele, tenisice i gležnjače, elegantne ženske čizme na petu ili niske, gumene čizme, veliki izbor tenisica za žene, muškarce i djecu, dječje cipele i čizmice, gumene čizmice, klasične ili casual muške cipele, ali i svi stilovi torba i izbor remena – u novom Planet Obuća katalogu zaista svatko će pronaći nešto za sebe.

Planet obuća katalog Elviton u više odjeljaka donosi: ponudu za žene ( gležnjače, cipele i čizme), dječju obuću, mušku obuću, sportsku obuću, urbani stil, zimske čizme, gumene čizme i kišobrane, papuče, torbe i na kraju remene.

U Planet Obuća katalogu Elviton pronaći ćete i obuću za snijeg i zimske uvjete, sportsku obuću za aktivnu jesen, platnene sportske modele, udobne i tople papuče za sve članove obitelji – od klasičinih muških do dječjih u obliku raznih životinja uz dobar izbor toplih čarapa, gumene čime s cvjetnim karo ili točkastim uzorkom, jedonbojne za one koji vole klasiku, dječje i za odrasle..

Trebate li malu torbicu, pismo torbicu ili clutch torbu za večernji izlazak  svečane prigode, dopadljivu i modernu dnevnu torbu za šetnju gradom ili poslovnu torbu za spise – zavirite na stranice 54 – 55novog Elviton Planet Obuća kataloga.

Zavirite na stranice kataloga i otkrijte sve najbolje modele nove Elviton kolekcije. Potražite na našim stranicama i novi  Planet Obuća katalog s još više ponuda za ovu jesen.   Pratite Planet Obuća akcije na našim stranicama i dalje, a sve ostale ponude potražite u našoj rubrici Obuća.
Planet Obuća katalog vrijedi do prodaje zaliha.