Planet obuća katalog čizme

Planet obuća katalog čizme

Planet obuća katalog čizme

Planet obuća katalog čizme vrijedi do isteka zaliha.

Novi Planet Obuća katalog – nova kolekcija ženskih čizama iz Planet Obuće – visoke čizme, polučizmice i gležnjače, udobne gojzerice i visoke cipele već od 239,00 kuna – veliki izbor čizama za sve stilove i ukuse i za svačiji džep – prelistajte katalog i uvjerite se sami; ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

Planet obuća katalog donosi odličan izbor čizama za hladne zimske dane; udobne čizme ravne pete, na punu petu, s povišenom stabilnom potpeticom ili elegantne štikle, klasičnih crnih i svih nijansi smeđih boja, bordo, sive, tamnozelene… Iz nove Planet Obuća kolekcije čizama zaista svatko može pronaći svoj model.

Iz Planet Obuća katalog ponude visokih čizama izdvajamo:  visoke crne čizme ravne pete (visine oko 3 cm) s dekorativnim umetkom od izdržljivog platnenog materijala sa strane za 259,00 kuna,  elegantne visoke čizme s povišenom stabilnom petom, s prošivenim umetkom sa stražnje strane za 239,00 kuna, ili na štiklu, s jednakim umetkom, za 309,00 kuna.

Planet obuća katalog izdvaja i modele visokih  čizama od imitacije krokodilske kože, u smeđoj ili bordo boji, niske pete za 299,00 ili s malo povećanom petom i remenima u kontrastnoj boji, za 259,00, casual smeđe čizme podstavljene pletenom tkaninom na  gornjem dijelu, za 309,00 kuna,

Više modela polučizmica i gležnjača na punu petu, ili ravnih  s umetcima od sjajnih škljokica i zakovica za 279,00 kuna ii niske za 299,00, kao i novi modeli maštovitih mladenačkih gojzerica, u više različitih boja i s različitim ukrasnim detaljima,  već od 219,00 kuna također Vas očekuju na policama Planet obuća trgovina. Prelistajte novi Planet obuća katalog čizama i upoznajte se s kompletnom ponudom.

Pratite Planet Obuća kataloge s nama i dalje i na propuštajte Planet Obuća akcije, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Obuća.

Planet Obuća katalog čizama vrijedi sve do isteka zaliha.