Planet obuća akcija

Planet obuća akcija

Planet obuća akcija

Planet obuća akcija vrijedi od 09.04. do 19.04.2015.

Novi Planet Obuća katalog – proljetna akcija u Planet Obuća prodavaonicama – odlične ponude obuće za cijelu obitelj, za sve prilike po super povoljnim cijenama; prelistajte katalog, saznajte sve detalje akcije i nabavite novu proljetnu obuću uz minimalan trošak. Ponude vrijede od 9. do 19. travnja 2015. godine.

U novom Planet Obuća katalogu potražite sve novosti iz nove Planet Obuća akcije. Veliki dio asortimana ženske obuće za proljeće dostupan je po zaista povoljnim cijenama od tek nešto više od stotinjak kuna. Planet Obuća katalog posebno ističe svoj model od rupičastog materijala, u više različitih izvedbi; balerinke, lagano povišena peta ili niska puna peta, u nekoliko kombinacija modernih boja. Ovi su modeli dostupni već od 119,00 kuna.

Elegantne salonke u više različitih boja. lakirane za 169,00,  ženske udobne cipele s remenom 139,00 kuna također su u Planet Obuća katalog ponudi.

U novom Planet Obuća katalogu potražite i proljetne ponude obuće za muškarce; više modela muških sportske cipela eć od 189,00 i i elegantne cipele već od 149,00 kuna  neki su od izdvojenih modela.

Prelistajte novi Planet obuća katalog  i upoznajte se s kompletnom ponudom zimskog sniženja iz Planet Obuća dućana. Pratite Planet Obuća kataloge s nama i dalje i na propuštajte Planet Obuća akcije, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Obuća.

Planet Obuća katalog vrijedi  od 9. do 19. travnja 2015. godine.