Planet obuća akcija

Planet obuća akcija

Planet obuća akcija

Planet obuća akcija vrijedi od 09.10. do 16.10.2013 godine

Nova akcija u Planet Obuća dućanima je u tijeku, pogledajte letak i odaberite još povoljniju obuću za ovu jesen: platforme u raznim bojama ili visoke i niske tenisice za samo 99,00 kuna, cipele s punom petom također u više razigranih i klasičnih boja za samo 129,00 i još štošta – prelistajte letak i saznajte što sve donosi Planet Obuća akcija.

Must have još jedne sezone – uggsice u crnoj, bež ili ljubičastoj boji, s obveznim zakovicama i šljokicama – za samo 129,00, čizmice i gležnjače za 169,00, salonke za 129,00, tenisice za 99,00, cipele s platformom također za 99,00 kuna – sve to dio je odlične ponude koju donosi Planet Obuća akcija listopad.

Pogledajte Planet Obuća akcija letak, a preporučamo Vam i  novi Planet obuća katalog – top katalog  ovog tjedna- i odaberite modernu i udobnu obuću za ovu jesen po pristupačnim cijenama. Pratite redovito našu rubriku Planet obuća katalog i budite u tijeku sa svim novitetima u ponudi, neka Vam katalozi pomognu da uštedite svoj novac, saznajte na vrijeme za sve Planet obuća akcije. Želite li još više dobrih ponuda zavirite u našu rubriku Obuća i odaberite još neki od aktualnih kataloga.