Pevec Zagreb

Pevec Zagreb

Pevec Zagreb

Prodajni centri Pevec Zagreb Jankomir i Pevec Zagreb Žitnjak – sve informacije

Pevec Zagreb Jankomir nalazi se na adresi Velimira Škorpika 26, u sjevernom dijelu zagrebačke trgovačko-poslovne zone na Jankomiru. Do Pevec centar Zagreb prodajnog centra na Jankomiru lako ćete doći s južne strane skretanjem s Ljubljanske Avenije ili sa sjeverne strane skretanjem sa Samoborske ceste na Škorpikovu ulicu. Veliki Pevec Zagreb prodajni centar (najveći Pevec centar u Hrvatskoj) sa više od 16.739,00 metara kvadratnih lako ćete uočiti. U sklopu Pevec Zagreb Jankomir nalazi se i restoran. Pevec Zagreb Jankomir za Vaše posjete otvoren je svakim radnim danom od ponedjeljka do subote od 08 – 21 sat te nedjeljom od 09 – 15 sati. Prodajno osoblje Pevec Zagreb Jankomir možete kontaktirati na broj telefona 01 3430 500 ili elektronskom poštom na [email protected].

Pevec Zagreb Žitnjak – gdje i kako do prodajnog centra

Prodajni centar Pevec Zagreb Žitnjak smješten je u istočnoj zagrebačkoj poslovnoj zoni, na Žitnjaku. Do Pevec Zagreb Žitnjak centra možete doći ulicom grada Vukovara, ili ako Vam to više odgovara skretanjem sjeverozapadno sa Slavonske avenije, ili pak direktno iz ulice M. Čavića. Radno vrijeme Pevec Zagreb Žitnjak prodajnog centra je od ponedjeljka do subote od 08 do 21 sat te nedjeljom od 08 do 14 sati. Za dodatne informacije možete se obratiti na kontakt telefon broj 01 5590 200 ili mailom na [email protected].

Pevec Zagreb Jankomir i Pevec Zagreb Žitnjak ponuda

Pevec Zagreb Jankomir je, kako je naprijed navedeno, najveći Pevec prodajni centar u Hrvatskoj te Vam stoga nudi najveći izbor kompletnog Pevec asortimana. U Pevec Zagreb Jankomir centru na 15 odjela možete pronaći preko 100000 artikala iz programa građevina, drvenarija, sanitarije, keramika, boje i lakovi te namještaja i sitnica za domaćinstvo. Nadalje Vam Pevec Zagreb Jankomir nudi sve za uređenje Vašeg vrta; vrtnu mehanizaciju, pribor za uzgoj cvijeća i slično. Osim toga u Pevec Zagreb Jankomir centru možete naći opremu za Vaš automobil kao što su auto gume, auto kozmetika, brisači i slično. Pevec Zagreb Jankomir nudi Vam i veliki izbor bicikla, kao i ponešto od sportskih rekvizita i sprava za vježbanje. Ovo i još više potražite na 15 odjela Pevec Zagreb Jankomir. Od raspoloživih servisnih usluga u Pevec Zagreb Jankomir izdvajamo usluge šivanja zavjesa po mjeri, miješanje i toniranje boja, montažu bicikla i vrtne mehanizacije (kosilica i traktora), servis uređaja i naravno usluge dostave robe.

Pevec Zagreb Žitnjak nudi također standardni Pevec asortiman na 15 različitih odjela ali u ponešto manjem izboru, budući da se Pevec Zagreb Žitnjak prostire na oko 6.600,00 m2 prodajno-skladišnog prostora. Od servisnih usluga koje možete dobiti u Pevec Zagreb Žitnjak centru izdvajamo usluge montaže mehanizacije i bicikla te dostavu.

Za uvjete i plaćanje dostave raspitajte se na kontakt telefon ili osobno u Pevec Zagreb centrima. Napominjemo da za siguran podatak o raspoloživosti konkretnog artikla svakako kontaktirate prodajno osoblje Pevec Zagreb centara.

Pevec Zagreb katalozi

Svu ponudu i aktualne cijene u Pevec Zagreb centrima pronađite u nekom od Pevec kataloga. Prelistajte svakako Pevec skupni katalog prije odlaska u Pevec Zagreb centre. Pevec katalog se izdaje periodično i prati sve promjene u ponudi i cijenama. Za Pevec Zagreb centre povremeno se izdaje i poseban katalog, naročito stoga što je Pevec Zagreb na Jankomiru najveći Pevec centar u zemlji.

Pevec Zagreb akcije

Ne propustite akcijske prodaje u Pevec Zagreb centrima, pratite Pevec kataloge! Pevec Zagreb akcije oglašene su u skupnim Pevec katalozima za akcije, kao i u povremeno u Pevec Zagreb akcije posebnim katalozima.

Pevec Zagreb ključne informacije

Pevec Zagreb Jankomir
Adresa: Ul. Velimira Škorpika 26, 10090 Zagreb
Telefon: 01 3430 500
Email: [email protected]

Pevec Zagreb Žitnjak
Adresa: Ulica grada Gospića 1 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: 01 5590 200
Email: [email protected]

Radno vrijeme Pevec centara pogledajte na jednom mjestu, ovdje: Pevec Zagreb radno vrijeme.

Planirate li u nabavku u jedan od Pevec centara prelistajte aktualne akcijske kataloge: Pevec Zagreb katalog, također pogledajte i dnevne akcije koje vas očekuju u Pevec-u, možete ih pronaći ovdje: Pevec akcije. Sve objave o ovoj tvrtci na jednom mjestu možete pratiti u rubrici: Pevec.

Posjetili ste Pevec Zagreb prodajne centre? Javite nam vaše iskustvo! Putem komentara niže napišite da li su Pevec Zagreb prodajni centri zadovoljili vaša očekivanja, kako ponudom, tako uslugom osoblja.