Pevec Zadar

Pevec Zadar

Pevec Zadar

Sve informacije o prodajnom centru Pevec Zadar

Sve o prodajnom centru Pevec Zadar; lokacija, radno vrijeme, kontakt telefoni, okvirna ponuda proizvoda i usluga u Pevec Zadar centru. Pevec Zadar u Pevec katalogu i Pevec Zadar akcije. Pročitajte u nastavku.

Pevec Zadar – gdje, kako i kada do prodajnog centra

Prodajni centar Pevec Zadar nalazi se na adresi Uskočka ulica bb. Do Pevec Zadar centra možete doći jednostavno skretanjem s Jadranske ceste jugozapadno na ulicu Augustina Kažotića te zatim na Uskočku ulicu do Pevec Zadar centra, ili skretanjem sjeverno iz ulice Franka Lisice na Uskočku. Kako se približavate Pevec Zadar centru do lokacije Vas vodi i reklamna signalizacija Pevec Zadar, tako da ne biste trebali imati problema pri pronalasku Pevec Zadar prodajnog centra.

Pevec Zadar očekuje Vas svakim radnim danom od ponedjeljka do subote u vremenu od 07:30 do 20:30 sati. Nedjeljom i praznikom je Pevec Zadar centar zatvoren. Za sve dodatne informacije obratite se prodajnom osoblju Pevec Zadar centra na telefon 023 340 650 ili email [email protected].

Ponuda Pevec Zadar prodajnog centra

Na 15 000 metara kvadratnih prodajno skladišnog prostora Pevec Zadar centra pronaći ćete kompletan Pevec asortiman. Podsjećamo Vas da to uključuje prodajni program: Vrt – (vrtna mehanizacija i vrtni namještaj, alate, građevinski materijal, boje i lakove, drvenariju, namještaj, sanitarije i keramiku, bijelu tehniku i male kućanske aparate, rasvjetna tijela, ostale sitnice za domaćinstvo, audio, video i informatičku opremu, program za sportske i rekreativne aktivnosti (bicikla, sportski rekviziti, sprave za vježbanje i sl.) auto program (auto, auto gume, auto kozmetika, brisači…). Od servisnih usluga u Pevec Zadar centru izdvajamo usluge dostave te miješanje i toniranje boja. Kupujte s osmjehom sve za vaš dom, vrt i hobije u Pevec Zadar prodajnom centru.

Za siguran podatak o raspoloživosti konkretnog artikla svakako kontaktirate prodajno osoblje Pevec Zadar centra.

Pevec katalozi donose Vam ponudu Pevec Zadar prodajnog centra

Aktualnu ponudu Pevec Zadar prodajnog centra potražite u nekom od Pevec kataloga. Prelistajte online Pevec katalog skupni za sve centre u Hrvatskoj ili provjerite da li je izdan poseban katalog za Pevec Zadar prodajno mjesto. Posebne kataloge za neko prodajno mjesto Pevec izdaje ako je u konkretnom centru u tijeku posebna ponuda, pa tako i za Pevec Zadar. Uštedite sebi vrijeme, trud i novac, prelistajte Pevec katalog iz udobnosti svog naslonjača i pregledajte kompletnu Pevec ponudu. Pratite redovito sva izdanja Pevec kataloga i pronađite Pevec Zadar najbolju ponudu.

Pevec Zadar akcije

Ako ste zainteresirani za uštedu, ne propustite akcijske Pevec kataloge. Pevec Zadar akcije potražite u specijaliziranim Pevec akcije katalozima. Svi popusti, sniženja i rasprodaje obično su oglašeni u specijaliziranim katalozima Pevec akcija. Potražite akcije u Pevec Zadar centru u skupnim Pevec akcija katalozima ili provjerite da li je izdan posebni katalog proizvoda na akciji za Pevec Zadar. Za akcije i sniženja koje vrijede u svim centrima, pa tako i u centru Pevec Zadar pregledajte skupni Pevec akcije katalog.

Pevec Zadar ključne informacije

Pevec Zadar centar
Adresa: Uskočka ulica bb, 23000 Zadar
Telefon: 023 340 650
Email: [email protected]
Puno radno vrijeme Pevec Zadar centra pogledajte ovdje: Pevec Zadar radno vrijeme.

Prije odlaska u Pevec Zadar prodajni centar prelistajte posljednje Pevec Zadar kataloge ili zadnje Pevec Zadar akcije. Sve o Pevecu na jednom mjestu možete pronaći pratite li vezu koju donosimo u nastavku: Pevec.

Već ste osobno bili u Pevec Zadar prodajnom centru? Želimo čuti vaše iskustvo i dojmove! Javite nam putem komentara niže kako vam se Pevec Zadar ponuda i usluga čine.