Pevec Split

Pevec Split

Pevec Split

Sve važne informacije o Pevec Split prodajnom centru

Pročitajte u nastavku sve važne informacije o Pevec Split prodajnom mjestu; što Vam nudi Pevec Split centar, gdje se nalazi, kako i kada doći do Pevec Split centra, kako možete kontaktirati prodajno osoblje. Pogledajte informacije o ponudi i akcijama u Pevec Split centru kao i u Pevec katalog izdanjima.

Što Vam Pevec Split nudi

Pevec Split Vam na oko 5000 m2 nudi standardni Pevec asortiman; sve za dom, vrt, i hobi. U Pevec Split prodajnom centru potpuno opremite dom, od građevinsko materijala, boja i lakova, drvenarije, sanitarija i keramike pa do namještaja i detalja za potpuno uređenje doma. Kućni tekstil, rasvjeta, bijela tehnika, audio video i informatička oprema, sve na jednom mjestu u Pevec Split centru. Za uređenje Vaše okućnice Pevec Split nudi Vam vrtnu mehanizaciju, pribor za uzgoj cvijeća i alate. U Pevec Split centru potražite i alate za sitne popravke te rezervne dijelove za poljoprivrednu mehanizaciju. Velik izbor bicikla kao i ponuda nekih sportskih rekvizita i sprava za vježbanje također Vas očekuje u Pevec Split prodajnom centru. Kupujte s osmjehom sve za dom, vrt i hobije u Pevec Split centru.

Za najtočnije informacije o dostupnosti pojedinog proizvoda svakako kontaktirate osoblje Pevec Split centra.

Kako do Pevec Split prodajnog centra

Od ponovnog otvaranja u ožujku 2011. godine Pevec Split je za Vaše posjete otvoren svakim radnim danom od ponedjeljka do subote od 07:30 do 20:30 sati, dok je nedjeljom i praznikom Pevec Split zatvoren. Za Vaše zadovoljstvo brine se više od 60 zaposlenika Pevec Split centra, koji Vam stoje na raspolaganju za dodatne informacije za telefon 021 440 400 ili email [email protected]. Prodajni centar Pevec Split nalazi se na adresi Solinska 84b, do koje lako možete naći put s Jadranske magistrale. Pevec Split centar je oko 6 km, (10-ak minuta vožnje) udaljen od samog centra grada. Pevec Split se nalazi se u zoni prodajnih centara, pored supermarketa Kerum u blizini salona namještaja Prima, prodavaonice Brodomerkur, Dujmovača i drugih jakih trgovačkih imena.

Pevec Split ponuda u Pevec katalozima

U nekom od Pevec kataloga potražite aktualnu ponudu koja se odnosi na sve centre pa tako i na Pevec Split prodajni centar. Osim redovitih izdanja Pevec kataloga potražite da li je trenutno za Pevec Split izdan poseban katalog. Posebne kataloge za neko prodajno mjesto Pevec izdaje ako je u konkretnom centru u tijeku posebna ponuda. Pratite redovito sva izdanja Pevec kataloga i pronađite Pevec Split najbolju ponudu.

Pevec Split akcije

Akcijske prodaje u Pevec centrima oglašene su najčešće u specijaliziranim katalozima Pevec akcija. Potražite akcije u Pevec Split centru u skupnim Pevec akcija katalozima ili provjerite da li je izdan posebni katalog za Pevec Split akcije. Za akcije i sniženja koje vrijede u svim centrima, pa tako i u centru Pevec Split, pregledajte skupni Pevec akcije katalog. Prelistajte Pevec kataloge i potražite ponudu Pevec Split centra, posjetite Pevec Split na adresi na adresi Solinska 84b pored Jadranske magistrale, svakim radnim danom od ponedjeljka do subote!

Pevec Split ključne informacije

Pevec Split centar
Adresa: Solinska ulica 84b, 21000 Split
Telefon: 021 440 400
Email: [email protected]

Radno vrijeme Pevec Split prodajnog centra kao i ostalih Pevec centara u Hrvatskoj možete pogledati ovdje: Pevec Split radno vrijeme.

Idete li u nabavku ili kupovinu u Pevec Split centar prije odlaska preporučamo vam da prelistate posljednje Pevec kataloge, možete ih pronaći na ovoj vezi: Pevec Split katalog. Uz zadnje kataloge zavirite i u posljednje Pevec akcije. Sve na jednom mjestu vezano za tvrtku Pevec, pronađite na ovoj vezi: Pevec.

Ako ste već bili posjetitelj Pevec Split prodajnog centra, javite nam, putem forme za komentiranje niže, vaše osobno iskustvo i zadovoljstvo Pevec Split ponudom i osobljem. Želimo čuti vaše mišljenje o Pevec Split prodajnom centru.