Pevec Rijeka

Pevec Rijeka

Pevec Rijeka

Sve informacije o centru Pevec Rijeka

Ovdje pročitajte što možete naći u Pevec Rijeka prodajnom centru, kako doći do Pevec Rijeka prodajnog mjesta, saznajte kontakt telefon i e-mail, provjerite Pevec Rijeka ponudu i akcije u elektronskim izdanjima Pevec-a.

Što vas očekuje u Pevec Rijeka centru

U prodajnom centru Pevec Rijeka možete na 8.666,00 m2 pronaći širok izbor Pevec standardne ponude; opremite svoj dom i nabavite pribor za uređenje vrta na odjelima građevinskog materijala i alata, namještaja, keramike i sanitarija, boja i lakova drvnog programa, bijele tehnike, audio video i informatičke opreme te zaokružite uređenje Vašeg doma na odjelu –domaćinstvo- uz obilje najrazličitijih sitnica za kućanstvo. Izaberite alat i pribor za uzgoj cvijeća kao i vrtnu mehanizaciju za održavanje Vašeg vrta. Osim toga Pevec Rijeka nudi Vam i opremu za Vaš automobil; birajte auto gume, auto kozmetiku, brisače, auto tepihe i slično. Za Vaše sportske i rekreativne aktivnosti Pevec Rijeka nudi Vam izbor sportskih rekvizita i sprava za vježbanje kao i velik izbor bicikla. Sedamdeset i sedam djelatnika Pevec Rijeka centra brine se i za servisne usluge kao što su usluge miješanja i toniranja boja, montaže bicikla i slično.

Točan podatak o raspoloživosti konkretnog prizvoda koji vas zanima svakako provjerite s prodajnim osobljem Pevec Rijeka centra.

Posebna atrakcija Pevec Rijeka prodajnog centra je pravi mali etnografski muzej, kojega su uredili sami zaposlenici centra. Na Kvarner ju tako prenesen dašak Podravine, pa nakon kupnje u Pevec Rijeka centru možete razgledati izvornu podravsku narodnu nošnju!

Kako i kada posjetiti centar Pevec Rijeka?

Pevec Rijeka centar možete ga posjetiti svaki radni dan od ponedjeljka do subote od 08:00 do 20:00 sati. Za one koji ne stignu u kupnju preko tjedna, Pevec Rijeka je nedjeljom također otvoren i to u vremenu od 09:00 do 15:00 sati. U državne blagdane je Pevec Rijeka u pravilu zatvoren. Pevec Rijeka prodajni centar smješten je u riječkoj industrijskoj zoni, u Kukljanovu – Škrljevo, na adresi Industrijska zona bb Rijeka – Škrljevo. Za industrijsku zonu na Kukljanovu imate dovoljan broj prometne signalizacije iz svih smjerova, a kada se nađete u samoj zoni lako ćete uočiti Rijeka Pevec centar, tako da dolazak ne bi trebao predstavljati problem. Osiguran je dovoljan broj parkirnih mjesta za kupce. Ukoliko želite kontaktirati prodajno osoblje Pevec Rijeka centra to možete učiniti putem telefona na broj 051 208 900, ili pismeno kontaktirati putem elektronske poštena email: [email protected].

Pevec katalozi donose Vam najbolje od Pevec Rijeka ponude

Detaljniji uvid u Pevec Rijeka ponudu možete dobiti prelistavajući neki od Pevec kataloga. Apsolutno svi online Pevec katalozi raspoloživi su Vam na našim stranicama. U preglednom popisu naći ćete traženu ponudu. Pregledajte prije odlaska u Pevec Rijeka centar. Ponudu Pevec Rijeka centra pogledajte u skupnom Pevec katalogu za sve Pevec prodajne centre u cijeloj Hrvatskoj ili provjerite da li je izdano aktualno izdanje posebno za Pevec Rijeka centar. Sve redovne tjedne kao i prigodne i specijalizirane Pevec kataloge u online obliku pronaći ćete na ovim stranicama.

Pevec Rijeka akcije

Sve Pevec Rijeka akcije oglašavaju se u posebnim akcijskim katalozima. Štedite svoj novac, provjerite da li je u tijeku akcija za Pevec proizvode. Moguće je izdavanje posebnog akcijskog kataloga za pojedino prodajno mjesto pa stoga provjerite da li je izdan takav katalog akcija za Pevec Rijeka prodajno mjesto, ili potražite skupni Pevec akcije katalog. Za akcije i sniženja u centru Pevec Rijeka odaberite jedan od Pevec akcije kataloga na našim stranicama.

Prelistajte Pevec kataloge i potražite ponudu i cijene Pevec Rijeka centra, posjetite Pevec Rijeka na adresi Industrijska zona bb, Kukljanovo – Rijeka 51223 Škrljevo, svakako posjetite mali etnografski muzej u sklopu Pevec Rijeka centra, svaki dan, uključujući nedjelju!

Pevec Rijeka ključne informacije o prodajnom centru

Adresa: Industrijska zona bb, Kukljanovo – Rijeka 51223 (Škrljevo)
Kontakt informacije: Telefon: 051 208 900, email: [email protected]

Radno vrijeme Pevec Rijeka centra kao i svih ostalih Pevec centara možete pročitati ovdje: Pevec Rijeka radno vrijeme.

Planirate li otići u Pevec Rijeka centar u kupovinu, možda će vas zanimati posljednji Pevec katalozi, prelistajte ih na vezi u nastavku: Pevec Rijeka katalog. Osim kataloga Pevec redovno ima i akcije, pogledajte što je trenutno aktualno u Pevec Rijeka i ostalim Pevec centrima: Pevec akcija. Sve o Pevec centrima i ponudama istih provjerite u rubrici u kojoj redovno pratimo tvrtku Pevec.

Već ste posjetili Pevec Rijeka centar? Upišite niže u formular za komentiranje vaše dojmove. Želimo čuti da li je Pevec Rijeka centar zadovoljio sva vaša očekivanja.