Pevec Osijek

Pevec Osijek

Pevec Osijek

Informacije o centru Pevec Osijek

U nastavku pročitajte: Što možete naći u Pevec Osijek prodajnom centru, kako doći do Pevec Osijek prodajnog centra, kontakt podaci, Pevec Osijek u katalozima i akcije u Pevec Osijek centru.

Što možete pronaći u centru Pevec Osijek

Pevec Osijek dio je maloprodajnog lanca neprehrambene robe Pevec d.d. sa sjedištem u Bjelovaru. Od kada je prije više od 20 godina osnovan kao prvi veliki hrvatski lanac trgovina poljoprivrednih alata i pribora za okućnicu te rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve, kvalitetom i pristupačnim cijenama brzo se isprofiliralo u najjače domaće ime u branši. Tvrtka je preživjela uspone i padove te se iz teških poslovnih problema prije nekoliko godina izdigla u obnovljeno i još jače poduzeće. Pevec Osijek je tako ponovno otvoren 2010. godine. Danas Pevec nudi preko 100 000 artikala u svim krajevima Hrvatske, između ostalih i u prodajnom centru Pevec Osijek. Osim početnog asortimana Peveca danas u Pevec centrima, pa tako i u prodajnom centru Pevec Osijek, nude Vam se artikli iz sljedećih programa: Sport i auto (auto gume, auto kozmetika, tepisi, brisači, bicikla i oprema za bicikla, sprave za vježbanje i sportska pomatala), Vrtna mehanizacija (kosilice, trimeri i dr.), Vrt cvijeće i (vrtni) namještaj, Boje i lakovi, Audio, video i informatička oprema, Bijela tehnika, Domaćinstvo (posuđe, dekori, pomagala), Namještaj, Rasvjeta, Keramika, Sanitarije, Drvo (Vrata i prozori), Vijci i okovi, Alati sve vrste te građevinski materijal. U prodajnom centru Pevec Osijek na 9.265,00 m2 prodajnog prostora nude Vam se i usluge miješanja i toniranja boja, montaže bicikala, usluga dostave i montaže vrtne mehanizacije. U Pevec Osijek prodajnom centru otvoren je i caffe bar.

Ne zaboravite, za najtočniji podatak o raspoloživosti pojedinog artikla svakako pitajte prodajno osoblje Pevec Osijek centra.

Kako i kada do Pevec Osijek prodajnog centra

Prodajni centar Pevec Osijek pronaći ćete na adresi Svilajska 35, u zapadnom dijelu grada Osijeka. Prometna povezanost je dobra i do objekta je jednostavno doći, a putem je postavljena i Pevec Osijek signalizacija koja Vas usmjerava bez greške. Uz 600 parkirnih mjesta za kupce ispred centra Pevec Osijek, ne biste trebali imati problema s parkingom. Pevec Osijek prodajni centar otvoren je od ponedjeljka do subote od 08:00 do 21:00 sati, te nedjeljom od 08:00 do 14:00. Državnim blagdanima Pevec Osijek je u pravilu zatvoren. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja za osoblje Pevec Osijek prodajnog centra, možete se raspitati na telefon 031 400 048, putem emaila [email protected].

Pevec katalozi donose Vam istaknutu ponudu Pevec Osijek

Pevec redovito izdaje kataloška izdanja u kojima kupcima prezentira svoju ponudu, izdvaja najatraktivnije artikle i cijene, ističe novosti i pogodnosti. Pevec katalozi izdaju se periodično i odnose se na sve centre u Hrvatskoj, pa tako i na Pevec Osijek. Povremeno se u slučaju potrebe izdaju specijalizirani Pevec katalozi kao što su npr. Pevec katalozi posebne pogodnosti u nekom centru, pa i za Pevec Osijek centar. Pregledajte popis Pevec kataloga i pronađite da li centar Pevec Osijek trenutno nudi posebne pogodnosti.

Pevec Osijek akcije

Pevec često odobrava akcijske cijene pojedinih proizvoda, a takva su događanja popraćena specijalnim izdanjima kataloga. Ako se akcijska prodaja odnosi na izdvojeni centar, izdaje se poseban Pevec katalog akcije – prodajni centar. Provjerite da li je centar Pevec Osijek na popisu centara sa posebnim akcijama. Za akcije i sniženja koje vrijede u svim centrima, pa tako i u centru Pevec Osijek, pregledajte skupni Pevec akcije katalog.

Prelistajte Pevec kataloge i potražite ponudu Pevec Osijek centra, posjetite Pevec Osijek na adresi Svilajska 32 u zapadnom dijelu grada svakim danom u tjednu!

Pevec Osijek ključni podaci

centar Pevec Osijek
Adresa: Svilajska 32, Osijek
Kontakt informacije: Telefon: 031 400 048, email: [email protected]
Informacije o radnom vremenu Pevec Osijek centra možete pronaći ovdje: Pevec Osijek radno vrijeme.

Pogledajte sve aktualne informacije o Pevec-u na jednom mjestu, u rubrici: Pevec. Prelistajte posljednje Pevec kataloge i pogledajte što je na akciji u Pevec Osijek centru kao i u ostalim Pevec prodajnim centrima: Pevec Osijek katalog ovdje i Pevec akcije ovdje: Pevec Akcija

Da li ste već osobno posjetili Pevecov centar u Osijeku? Zanima nas vaše iskustvo! Dodajte vaš komentar niže, napišite nam vaše dojmove iz Pevec Osijek centra.