Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Pevec Osijek

Pevec Osijek vrijedi do isteka zaliha.
Pevec Osijek

Pevec Osijek

Pevec Osijek

Informacije o centru Pevec Osijek

U nastavku pročitajte: Što možete naći u Pevec Osijek prodajnom centru, kako doći do Pevec Osijek prodajnog centra, kontakt podaci, Pevec Osijek u katalozima i akcije u Pevec Osijek centru.

Što možete pronaći u centru Pevec Osijek

Pevec Osijek dio je maloprodajnog lanca neprehrambene robe Pevec d.d. sa sjedištem u Bjelovaru. Od kada je prije više od 20 godina osnovan kao prvi veliki hrvatski lanac trgovina poljoprivrednih alata i pribora za okućnicu te rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve, kvalitetom i pristupačnim cijenama brzo se isprofiliralo u najjače domaće ime u branši. Tvrtka je preživjela uspone i padove te se iz teških poslovnih problema prije nekoliko godina izdigla u obnovljeno i još jače poduzeće. Pevec Osijek je tako ponovno otvoren 2010. godine. Danas Pevec nudi preko 100 000 artikala u svim krajevima Hrvatske, između ostalih i u prodajnom centru Pevec Osijek. Osim početnog asortimana Peveca danas u Pevec centrima, pa tako i u prodajnom centru Pevec Osijek, nude Vam se artikli iz sljedećih programa: Sport i auto (auto gume, auto kozmetika, tepisi, brisači, bicikla i oprema za bicikla, sprave za vježbanje i sportska pomatala), Vrtna mehanizacija (kosilice, trimeri i dr.), Vrt cvijeće i (vrtni) namještaj, Boje i lakovi, Audio, video i informatička oprema, Bijela tehnika, Domaćinstvo (posuđe, dekori, pomagala), Namještaj, Rasvjeta, Keramika, Sanitarije, Drvo (Vrata i prozori), Vijci i okovi, Alati sve vrste te građevinski materijal. U prodajnom centru Pevec Osijek na 9.265,00 m2 prodajnog prostora nude Vam se i usluge miješanja i toniranja boja, montaže bicikala, usluga dostave i montaže vrtne mehanizacije. U Pevec Osijek prodajnom centru otvoren je i caffe bar.

Ne zaboravite, za najtočniji podatak o raspoloživosti pojedinog artikla svakako pitajte prodajno osoblje Pevec Osijek centra.

Kako i kada do Pevec Osijek prodajnog centra

Prodajni centar Pevec Osijek pronaći ćete na adresi Svilajska 35, u zapadnom dijelu grada Osijeka. Prometna povezanost je dobra i do objekta je jednostavno doći, a putem je postavljena i Pevec Osijek signalizacija koja Vas usmjerava bez greške. Uz 600 parkirnih mjesta za kupce ispred centra Pevec Osijek, ne biste trebali imati problema s parkingom. Pevec Osijek prodajni centar otvoren je od ponedjeljka do subote od 08:00 do 21:00 sati, te nedjeljom od 08:00 do 14:00. Državnim blagdanima Pevec Osijek je u pravilu zatvoren. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja za osoblje Pevec Osijek prodajnog centra, možete se raspitati na telefon 031 400 048, putem emaila [email protected]

Pevec katalozi donose Vam istaknutu ponudu Pevec Osijek

Pevec redovito izdaje kataloška izdanja u kojima kupcima prezentira svoju ponudu, izdvaja najatraktivnije artikle i cijene, ističe novosti i pogodnosti. Pevec katalozi izdaju se periodično i odnose se na sve centre u Hrvatskoj, pa tako i na Pevec Osijek. Povremeno se u slučaju potrebe izdaju specijalizirani Pevec katalozi kao što su npr. Pevec katalozi posebne pogodnosti u nekom centru, pa i za Pevec Osijek centar. Pregledajte popis Pevec kataloga i pronađite da li centar Pevec Osijek trenutno nudi posebne pogodnosti.

Pevec Osijek akcije

Pevec često odobrava akcijske cijene pojedinih proizvoda, a takva su događanja popraćena specijalnim izdanjima kataloga. Ako se akcijska prodaja odnosi na izdvojeni centar, izdaje se poseban Pevec katalog akcije – prodajni centar. Provjerite da li je centar Pevec Osijek na popisu centara sa posebnim akcijama. Za akcije i sniženja koje vrijede u svim centrima, pa tako i u centru Pevec Osijek, pregledajte skupni Pevec akcije katalog.

Prelistajte Pevec kataloge i potražite ponudu Pevec Osijek centra, posjetite Pevec Osijek na adresi Svilajska 32 u zapadnom dijelu grada svakim danom u tjednu!

Pevec Osijek ključni podaci

centar Pevec Osijek
Adresa: Svilajska 32, Osijek
Kontakt informacije: Telefon: 031 400 048, email: [email protected]
Informacije o radnom vremenu Pevec Osijek centra možete pronaći ovdje: Pevec Osijek radno vrijeme.

Pogledajte sve aktualne informacije o Pevec-u na jednom mjestu, u rubrici: Pevec. Prelistajte posljednje Pevec kataloge i pogledajte što je na akciji u Pevec Osijek centru kao i u ostalim Pevec prodajnim centrima: Pevec Osijek katalog ovdje i Pevec akcije ovdje: Pevec Akcija

Da li ste već osobno posjetili Pevecov centar u Osijeku? Zanima nas vaše iskustvo! Dodajte vaš komentar niže, napišite nam vaše dojmove iz Pevec Osijek centra.

Pevec katalog Pevecovih sedam do 16.11.
Pevec katalog vrijedi do 16.11.2017.
Pevec katalog studeni 2017
Pevec katalog vrijedi do 29.11.2017.
Pevec katalog Pevecovih sedam do 9.11.
Pevec katalog vrijedi do 09.11.2017.
Pevec katalog Pevecovih sedam do 2.11.
Pevec katalog vrijedi do 02.11.2017.