Pevec Bjelovar

Pevec Bjelovar

Pevec Bjelovar

Sve što Vas zanima o prodajnom centru Pevec Bjelovar

Ovdje možete pročitati sljedeće informacije o popularnom prodajnom centru Pevec Bjelovar: Lokacija, radno vrijeme Pevec Bjelovar centra, adresa, kontakt telefon i e-mail, pregled ponude artikala i servisnih usluga, Pevec Bjelovar u Pevec katalozima, akcije u Pevec Bjelovar centru. Sve što je važno i što vam može zatrebati pri odlasku u prodajni centar Pevec Bjelovar pročitajte u nastavku.

Pevec Bjelovar – lokacija, kako do centra i radno vrijeme

Pevec Bjelovar prodajni centar smješten je na adresi A. Hebranga bb. Lako ćete ga pronaći vozeći se jednom od glavnih gradskih ulica. U Bjelovaru je i sjedište tvrtke Pevec d.o.o., pa se Uprava nalazi na adresi Trg Stjepana Radića 26. Kako je javnosti već poznato, tvrtku Pevec nakon određenih problema u poslovanju, od prije nekoliko godina vodi sasvim nova Pevec uprava. Pod novom upravom su, nakon masovnog zatvaranja Pevec prodajni centri kao novi subjekti ponovno otvoreni. Pevec Bjelovar je prvi u nizu novootvorenih Pevec centara i na adresi A. Hebranga bb posluje od 2010. godine. Radno vrijeme centra je od ponedjeljka do subote u vremenu od 08,00 do 20,00 sati. Nedjeljom i praznikom je Pevec Bjelovar centar zatvoren. Za sve dodatne informacije obratite se prodajnom osoblju Pevec Bjelovar centra na telefon 043 212 001 ili putem emailana adresu [email protected].

Pevec Bjelovar – ponuda prodajnog centra

Na nešto više od 5.000,00 m2 prodajno skladišnog prostora Pevec Bjelovar Vam nudi cjelokupan Pevec asortiman. Iz ponude Pevec Bjelovar izdvajamo odjel Vrt sa vrtnom mehanizacijom, vrtnim namještajem, alatima i cvijećem, odjel građevine sa građevinskim materijalom, zatim boje i lakove, drvni program, namještaj za dom, keramiku i sanitarije, bijelu i smeđu tehniku kao i kućanske aparate, rasvjetu i razne ostale predmete za kuću na odjelu domaćinstvo. Nudi vam se i program za sport i hobi, pa možete pronaći velik izbor bicikla, sportskih rekvizita i sprava, auto program (auto kozmetika, auto tepisi, auto gume, brisači i sl.). 59 zaposlenika nudi Vam i razne usluge kao što su usluga šivanja zavjesa, usluga dostave, usluga montaže vrtne mehanizacije i bicikala. Za točan podatak o raspoloživosti konkretnih proizvoda ili usluga najbolje je svakako kontaktirati prodajno osoblje centra Pevec Bjelovar.

Ponudu Pevec Bjelovar pronađite u Pevec katalozima

Ponudu prodajnog centra Pevec Bjelovar potražite u odgovarajućem Pevec katalogu. Prelistajte Pevec katalog u elektronskom obliku, odaberite skupni Pevec katalog koji se odnosi na sve prodajne centre u Hrvatskoj ili poseban katalog za Pevec Bjelovar prodajno mjesto, ako je izdan. Posebne kataloge za neko prodajno mjesto, pa tako i za Pevec Bjelovar, Pevec izdaje ako se u tom centru nudi posebna ponuda ili pogodnost. Prelistajte Pevec katalog u elektronskom obliku, uštedite sebi vrijeme, trud i novac i spremni krenite u posjetu Pevec Bjelovar prodajnom centru.

Pevec Bjelovar akcije

Za pravu kupnju s osmjehom, Pevec Vam često omogućava uštedu novca kroz akcijske cijene artikala. Akcije su redovito oglašene u specijalnim katalozima. Ne propustite stoga Pevec Bjelovar akcije, pratite Pevec akcije kataloge. Potražite akcije u Pevec Bjelovar centru u skupnim Pevec akcija katalozima ili provjerite da li je izdan posebni katalog proizvoda na akciji za Pevec Bjelovar.

Pevec Bjelovar ključne informacije centra

Adresa prodajnog centra Pevec Bjelovar: Andrije Hebranga bb, Bjelovar
Telefon centra: 043 212 001
Email: [email protected]

Adresa Pevec uprave: Trg Stjepana Radića 26, Bjelovar
Telefon Pevec uprave: 043 643 100

Radno vrijeme Pevec Bjelovar centra kao i ostalih Pevec centara u Hrvatskoj pogledajte ovdje: Pevec radno vrijeme Bjelovar.

Za sve objave koje imamo o Pevec tvrtci posjetite rubriku u nastavku: Pevec. Aktualne akcijske ponude u Pevec prodajnim centrima diljem Hrvatske možete pogledati na ovom mjestu:
– Za zadnje Pevec Bjelovar kataloge pratite ovu vezu: Pevec katalog Bjelovar
– Za zadnje Pevec akcije pratite ovu vezu: Pevec akcija.

Jeste li već osobno bili u Pevec Bjelovar centru? Kakvi su vaši dojmovi? Jeste li pronašli proizvod ili proizvode koje ste tražili i da li vam je osoblje Pevec Bjelovar centra bilo na usluzi, javite nam putem forme za komentiranje koju možete pronaći niže. Nas i naše ostale čitatelje zanima vaše iskustvo Pevec Bjelovar prodajnim centrom.