Pepco katalog Svečani stol Uskrs

Pepco katalog Svečani stol Uskrs

Pepco katalog Svečani stol Uskrs

Pepco katalog Svečani stol Uskrs vrijedi od 23.03. do 12.04.2023.

Novi Pepco katalog donosi: Desertni tanjur, promjera 19cm za samo 3 eura, Pištolj na vodu, za samo 5 eura, Komplet za badminton, za samo 7 eura, Paw Patrol plišana igračka za samo 12 eura, i ostale Pepco akcije. Ponude vrijede u periodu od 23.ožujka do 12.travnja 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Pepco katalogu potražite: Desertni tanjur, promjera 19cm za samo 3 eura, keramički tanjur s utisnutim diskretnim motivom i uzorkom cvijeća, promjera 27cm za samo 4.50 eura, keramički tanjur, s utisnutim disketnim otivom, promjera 27cm za samo 4.50 eura, keramička zdjelica, s utisnutim diskretnim motivom, jednobojna ili s cvjetnim uzorkom, za samo 3 eura.

Pištolj na vodu, za samo 5 eura, Dream Ella Color Change lutka prekrivena bojom sa šljokicama, koja se može isprati, pakirana u kutijici iznenađenja, u kompletu u kojem dolazi 7 dodataka, visine 29cm, pogodna za djecu stariju od 3 godine, za samo 12 eura, igračka, hvataljka, u obliku životinjske glave, za samo 3 eura, također se nalaze u novom Pepco katalogu.

Novi Pepco katalog izdvaja i: Komplet za badminton, za samo 7 eura, komplet igara 4u1, pogodan za igre gađanja meta, razne varijante, poput bacanja loptice s čičkom u metu, loptice ili većice kroz otvor, vrećice na ploču ili obruča na čunjeve, pogodan za djecu stariju od 3 godine, za samo 12 eura, i razne druge Pepco akcije.

S akcijske ponude novi Pepco katalog preporuča i: Paw Patrol plišana igračka za samo 12 eura, Play-Doh Paw patrol komplet, koji u svojem sastavu sadrži psića Marshalla, kalupe znački i mačke Cali, plastični nožić, kanticu, vrata vatrogasne postaje i 4 posudice s plastelinom, za samo 10 eura, Paw Patrol igračka, dostupna u raznim motivima, za samo 20 eura.

Prelistajte cijeli katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Pepcu. Pratite našu rubriku Pepco katalog, i pratite i ostale Pepco akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama Kućanstvo, Za djecu i Uskrs 2023.

Novi Pepco katalog vrijedi  od 23.ožujka do 12.travnja 2023.godine.