Pepco katalog Jesenska moda

Pepco katalog Jesenska moda

Pepco katalog Jesenska moda

.

Pepco katalog Jesenska moda vrijedi od 27.10. do 02.11.2017.

Novi Pepco katalog – jesenska moda po super povoljnim cijenama – prelistajte katalog, upoznajte novu Pepco ponudu i zablistajte ove jeseni u bilo kojoj prilici uz minimalan trošak. Ponude iz kataloga vrijede u razdoblju od 27. listopada do 2. studenog 2017. godine.

U ovom broju Pepco kataloga pronaći ćete super izbor ženske odjeće za slobodno vrijeme i za elegantni poslovni look, sve po više nego pristupačnim cijenama. Hlače i suknje već od 34,00 kune i bluze za 49,00 kuna zaista se mogu nazvati dobrom prilikom za kupnju. Iz ponude izdvajamo:

Ženska bluza s modernim naglašenim širokim donjim dijelovima rukava u puder ružičastoj boji, za samo 49,90 kuna, prsluk od umjetnog krzna dostupan u crnoj i ružičastoj boiji za 69,90  kuna. Pepco katalog nudi Vam i tajice s kariranim uzorkom ili riblja kost za samo 34,90, suknja srednje dužine sa žakard uzorkom ili uzorkom riblje kosti za 34,90  kune.

Ženska košulja s kariranim uzorkom, s dužim stražnjim dijelom u crno-sivim nijansama, za 49,90, vesta s purgama sa sjajnim koncem, tamnoplava boja, za 69,90, bnajlonke 120 DEN od mikrovlakana za 25,90, haljina pletena polu-dolčevita sa zatvaračima za 69,90, majica s kapuljačom još su neke od povoljnih Pepco katalog ponuda za ovu jesen.

Zavirite na stranice novog Pepco kataloga i provjerite sve nove Pepco akcije. Pratite našu rubriku   Pepco katalog u  a za još više dobrih  ideja za ovu jesen provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama Odjeća   ili Modni katalozi.

Novi Pepco katalog vrijedi u razdoblju od 27. listopada do 2. studenog 2017. godine.