Oriflame katalog Wellness

Oriflame katalog Wellness

Oriflame katalog

Oriflame katalog wellness vrijedi do 02.01.2014 godine

Oriflame katalog wellness – ponuda za zdravlje i ljepotu: dodaci prehrani za poboljšanje općeg stanja organizma i još ljepšu kožu, kosu i nokte te postizanje optimalne tjelesne težine, pogledajte ponudu i odaberite, Oriflame katalog wellness ponuda je aktualna sve o 2. siječnja 2013. godine.

Sviđa Vam se Oriflame kozmetika? Od sada Oriflame nudi i dodatnu pomoć za Vaš bolji izgled. Poznato je da ljepota dolazi iznutra. Za poboljšanje općeg stanja organizma, sjajniju i čvršću kožu, postizanje balansa i optimalne tjelesne težine Oriflame je pripremio ovu odličnu ponudu. Pogledajte sve prijedloge na stranicama novog Oriflame katalog izdanja.

Oriflame katalog donosi: multivitamini, Natural Balance shake s okusima prirodne vanilije, jagode i čokolade, Natural Bbalance juha + gratis posuda, Wellness pack za muškarce i za žene koji sadrži: omega 3 kapsule, švedski kompleks za ljepotu Plus, multivitamine i minerale, tabete za poboljšanje općeg stanja organizma i ljepotu,  – svaki 4. proizvod gratis, Wellness kids omega 3 i multivitamini posebno dizajniran za djecu te poklone uz kupnju:  Omega 3, Švedski kompleks za ljepotu i Nutri Complex za kosu i nokte.

Prelistajte Oriflame katalog Wellness i upoznajte se s kompletnom ponudom za zdravlje i ljepotu. Izgledajte dobro, osjećajte se sjajno, pogledajte i ostale aktualne kataloge iz naše rubrike Oriflame katalog, ovoga tjedna ne propustite redovni Oriflame katalog s odičnom novom ponudom dekorativne i preparativne kozmetike, mirisa i modnih dodataka.

Želite li još više dobrih ponuda, zavirite u našu rubriku Kozmetika i odaberite još neki od aktualnih kataloga.

Oriflame katalog Wellness vrijedi do 2. siječnja 2014. godine.