Oriflame katalog 2/2013

Oriflame katalog 2/2013

Oriflame katalog 2/2013

Oriflame katalog vrijedi od 20.01. do 10.02.2013 godine

Holivudska glumica Demi Moore se vratila i to u velikom sjaju s novim Oriflame katalogom! U ovom izdanju Demi je utjelovila nešto između senzualne Crvenkapice i prave holivudske dive za Valentinovsko izdanje novog Oriflame kataloga kozmetika.

Uz to, Demi je promovirala i nove modele kozmetike i kozmetičkih proizvoda kao i šminkerske trendove u Oriflame katalogu. Predstavila je, kako joj i priliči, senzualnu tamnocrvenu nijansu u Oriflame katalogu, koja je idealna za sve prilike, a najidealnija za Valentinovo.

Naravno, to je sve dio njene nove kolekcije kozmetike More by Demi koja je u ovoj ekskluzivnoj ponudi Oriflame kataloga kozmetika 35 posto jeftinija. Osim što je ovo sjajna linija šminke za svaku ženu uvijek je i idealan poklon povodom nadolazećeg Dana zaljubljenih!

Demi je, osim toga predstavila i posebnu liniju raznih sjenila i rumenila koji u jednoj paleti koštaju samo 199.90 kuna! Što je još na akciji Oriflame kataloga i More linije pogledajte kod nas a ako vas zanima što imaju drugi brendovi pogledajte u rubrici ‘Kozmetika‘.