Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog 13

Oriflame katalog rujan, vrijedi od 09.09. do 29.09.2013 godine

Novi Oriflame katalog za rujan, nova ponuda kvalitetne kozmetike uz pregršt akcijskih cijena i promotivne ponude; snižene cijene dekorativne kozmetike i parfema, zanimljivi modni dodaci, kozmetika za njegu svih tipova mlade i zrele kože i noviteti u ponudi, prelistajte novi Oriflame katalog sa preko 60 stranica odlične ponude. Oriflame katalog 13 vrijedi od 9. do 29. rujna 2013. godine.

 

Pogledajte bogatu ponudu  dekorativne i preparativne kozmetike, muških i ženskih parfema, marama i modnih torbi u novom  Oriflame katalog izdanju za rujan 2013. godine. Iz ponude posebno izdvajamo promotivne ponude:Kupite za 99,99 kuna iz ovog kataloga za 99,99 kuna i možete naručiti profesionalnu kozmetičku torbicu s tri kista za samo 99,90 kuna, a uz kupnju bilo kojeg proizvoda za str 33-35 Oriflame katalog izdanja 13/2013 kozmetičku torbicu Silver dobit ćete za 64,90 umjesto po redovnoj cijeni od 89,00 kuna

Iz Oriflame katalog ponude dekorativne kozmetike ističemo novu Curl maskaru za uvijene trepavice od korijena do vrhova – Curl maskara za dugotrajni učinak uvijanja s posebno zakrivljenom  četkica uvija i produljuje svaku trepavicu, kao i maskaru s mega četkicom za postizanje nevjerojatnog volumena, obje po pristupačnim cijenama. Potražite ponudu na prvim stranicama novog Oriflame katalog izdanja. Upotpunite uljepšavanje očiju dramatizirajućom olovkom za oči za 22,90 kuna, sjenilom za kapke u tri boje za postizanje  smoky pogleda, za samo 49,90 kuna, a pogledajte i ostatak ponude Oriflame katalog izdanja za rujan.

Zavodljive usne uz ruževe za usne u olovci luksuzne teksture za visoki sjaj i sočne nijanse, za samo 34,90 umjesto 59,00 kuna, tekući puderi Studio Artist u više nijansi za prirodni sjaj uz besprijekoran završni izgled  za samo 49,00 kuna – sve to dio je prebogate Oriflame katalog ponude dekorativne kozmetike.

 

Njegujte svoju kožu odgovarajućom vrstom njege; Oriflame katalog nudi Vam sve: Pure Skin liniju za mladenačku kožu, Time reversing Intense za zrelu kožu te posebne formule za svaki tip kože: Iz Oriflame katalog ponude izdvajamo super prilkua za kupnju: 30 posto sniženi Optimals proizvodi za njegu lica i 40 posto na  Royal velvet  kozmetiku.

 

Prelistajte cijeli Oriflame katalog i odaberite nešto za sebe, a preporučamo Vam i ostale objave u našoj rubrici Kozmetika.