Offertissima katalog

Offertissima katalog

Offertissima katalog jesen 2013

Offertissima katalog jesen 2013 vrijedi od 16.09. do isteka zaliha.

Offertissima katalog – kućna plastika, ukrasni asortiman, baby program, oprema za kućne ljubimce i toaletni program, više nego povoljne cijene bogate ponude na 30-ak stranica novog Offertissima katalog izdanja. Offertissima katalog za jesen 2013. godinu vrijedi do isteka zaliha, počevši od 16. rujna.

 

Pvc kante, kutije, vrećice, kuhinjski pomoćni asortiman,  štrik za rublje, rukavice, okviri za slike, čestitke. posuđe za serviranje i pripremanje hrane, šivaći pribor, kišobrani, baby oprema, ogrlice, uzice i vodilice te  četke za pse – raznolika ponuda Offertissima asortimana očekuje Vas na stranicama novog Offertisima katalog izdanja za ovu jesen. Prelistajte i odaberite.

 

Offertissima katalog donosi Vam ponudu vrlo povoljne pvc kućne opreme i pribora; kante 7 litara za 7,00 kuna i 12 litara za 10,00 kuna, kutija za alat 12,00 kuna, cjedilo za agrume za samo 8,00 kuna, set kutija s ukrasnim uzorkom za 25,00 kuna, stalak za cijeđenje posuđa,  plastične posude, kutije i pletene pvc košare u raznim bojama, vrećice za otpad i rukavice za obavljanje kućanskih poslova i još puno korisnih sitnica za domaćinstvo.

 

U ponudi novog Offertissima katalog izdanja nalaze se i različite uzice, ogrlice i vodilice za pse, kao i pribor za održavanje higijene kućnih ljubimaca. Prelistajte novi Offertissima katalog i uvjerite se u dobru ponudu.

 

Pratite Offertissima katalog na našim stranicama i nabavite sve neophodne sitnice za dom na jednom mjestu i to  po više nego povoljnim cijenama. Pratite i druge kataloge iz naše rubrike Interijer i odaberite za sebe i svoj dom samo najbolje i najpovoljnije. Offertissima katalog jesen vrijedi od 19. rujna 2013. godine pa sve do isteka zaliha.