OBI katalog

OBI katalog

OBI katalog travanj

OBI katalog travanj vrijedi od 04.04. do 21.04.2013.

Donosimo Vam Obi katalog za tekući travanj 2013. godine sa širokom ponudom vrtnog materijala, alata,  opreme, i namještaja te kupaonskim jedinicama. Obi katalog travanj nudi Vam proljetno sniženje vrtne opreme iz kojega izdvajamo benzinsku kopačicu sa Honda motorom sniženu 7 posto za 2.399,99 kuna, sjeme za travu za 25,99, sniženo 25 posto i prekrasnu pelargoniju sniženu za 43 posto, na nevjerojatnih 4,49 kuna. Prelistajte Obi katalog i pogledajte cjelokupnom Obi proljetnu ponudu.

Proljeće je najbolje doba za uređenje vrta, a sve što će Vam za to trebati možete pronaći u Obi akciji za travanj 2013.

Obi katalog predstavlja Vam široku ponudu, od najmanjih sitnica za nekoliko kuna do vrtne mehanizacije.

Iz ovog Obi kataloga ističemo cvijetne sadnice ljetnica za samo 2,99 kuna, sadnice jagoda za 7,99 ili miješavine trajnica za 14,99 kuna. Držače za žardinjere u ovoj OBI akciji pronaći ćete za samo 6,99 kuna.

Kako bi sadnice u Vašem vrtu što bolje uspijevale Obi katalog travanj nudi Vam zemlju za biljke, gnojivo za cvijeće, koru od drveta i još mnogo sredstava za prihranu i zaštitu. Ovaj Obi katalog predstavlja Vam i vrtnu mehanizaciju za nešto zahtjevnije vrtne radove. Osim   benzinske kopačice sa Honda motorom, snižene za 7 posto na 2.399,99 kuna, Obi katalog donosi Vam  i benzinski trimer za travu snižen za 20 posto, visokotlačni čistač snižen za 18%, benzinske i motorne kosilice, kopačice i još mnogo toga.

Ako planirate uređenje vrta Obi katalog svakako ne biste trebali propustiti pogledati. Obratite pozornost da Obi katalog vrijedi od 04. travnja, pa sve do 21. travnja.

Ako želite li usporediti Obi katalog travanj s ponudom drugih trgovaca posjetite sljedeće rubrike:
Vrt
Eksterijer.

Uživajte u svom vrtu uz Obi katalog travanj posebnu ponudu proizvoda iz OBI prodajnog asortimana