OBI katalog

OBI katalog

OBI katalog studeni

OBI katalog studeni traje od 02.11.2012. do 28.11.2012. godine

OBI akcija

Utorak 30.10. OBI akcija, dan najboljeg deala, najbolje kvalitete. Pogledajte sliku nove OBI akcije koja traje samo sutra.

OBI je tijekom ovog tjedna na akciju stavio razni građevinski materijal i sitne potrepštine, ali i kupaonski namještaj. OBI je istaknuo u svojoj akciji da daje “najbolji deal i najbolju kvalitetu”.

OBI je tako snizio cijene cvijeća u lončanicama, ali i kamina i peći koje se sad mogu nabaviti i po povoljnoj cijeni do 1.443.79 kuna kao i cijene podova poput parketa i laminata.

OBI je snizio i cijenu kućnih vrata za sve korisnike OBI kartice koja sad koštaju 599.99 kuna što je 140 kuna jeftinije od redovne ponude.

U OBI katalogu našla se i posebna ponuda rasvjetnih tijela od lustera i reflektora do lampi koje se jednostavno instaliraju, ali i odlično uklapaju u svaki interijer.

OBI je donio i posebnu ponudu utičnica, utikača i produžnih kablova koji su sad na cijeni po 17.99 kuna.

Valja istaknuti kako je OBI katalog snizio i cijene boja za unutrašnje zidove.

Na akciji u OBI dućanima našli su se i elementi za kupaonice, točnije umivaonici s ormarićima, dvokrilni i trokrilni, ovisno o potrebama kupaca i raspoloživom prostoru kupaonice. Ormarići su bijele boje pa se uklapaju u stari interijer ako se radi o parcijalnom renoviranju, a ako ste već zainteresirani za potpunu renovaciju svoje kupaonice, sugeriramo nabavku materijala u OBI dućanima jer su na akciji i kupaonske pločice, a OBI katalog nudi i ostali materijal u svom asortimanu.

Što je još OBI stavio na akciju, pogledajte u OBI katalog, a što nude ostali trgovci, pogledajte u rubriku “Tehnika“.

OBI akcija

OBI akcija