Obi katalog

Obi katalog

Obi katalog 12/2012

Obi katalog vrijedi od 05.10. do 17.10.2012.

Posljednji OBI katalog do sredine listopada 2012. godine donosi nam akcijsku ponudu na proizvode za gradnju i uređenje interijera uz ponešto iz Obi prodajnog programa alata, cvetnog progama i auto programa za nadolazeće zimsko razdoblje.

Proizvod s oznakom “Najbolji deal najbolja kvaliteta” u ovom Obi katalogu i za ovaj mjesec je Osram štedna žarulja s 34% nižom cijenom ili samo 22.99kn umjesto redovnih 34.99kn, dalje od izdvojenih proizvoda s akcije preporučamo da ne propustite pogledati sušilo za veš po cijeni od 44.99, te sklopive ljestve Arco po cijeni od 59.99kn.

Dalje na samom početku Obi kataloga za listopad očekuje vas akcijska ponuda iz programa pločica i laminata, te ponuda radijatora i manjih uređaja za grijanje, dalje možete pogledati razne ‘uradi sam’ alate i proizvode za kupaonice kao razni kupaoski elementi, koševi, slavine ili staklene stijenke za tuš kade.

U samoj sredini Obi kataloga nalazi se ponuda zidnih boja raznih vrsta i raznih više ili manje zastupljenih proizvođača. Obi katalog se dalje nastavlja na ponudu zidnih i stropnih svjetilji, ponudu za uređenje vrta i akciju već spomenutih proizvoda iz auto programa za nadolazeću zimu.

Dvanaest stranica iz Obi kataloga s akcijom na artikle za dom i vrt čeka na vas, prelistajte sami ovaj Obi katalog i pogledajte što vas sve zanimljivo do 17. listopada očekuje u svim Obi prodajnim centrima.

Želite li pogledati i ostale Obi kataloge, pratite ovu vezu Obi katalog, a ako želite pogledati sve kataloge iz područja uređenja doma: za unutarnje uređenje slijedite ovaj link Namjestaj, za vanjsko uređenje slijedite ovaj link Eksterijer.

Obi katalog kao video