NTL katalog veliki popusti

NTL katalog veliki popusti

NTL katalog

NTL katalog Veliki popusti vrijedi od 22.05. do 31.05.2014 godine

Novi NTL katalog – posebno izdanje s ponudom velikih popust u svibnju – sve po 9,99 kuna, 30 posto popusta na kućanske potrepštine, snižene cijene higijenskih proizvoda i još štošta- prelistajte novi NTL katalog, posebno izdanje s popustima za svibanj i ostvarite značajne uštede. Novi NTL katalog Veliki popusti vrijedi od 22. do 31. svibnja 2014. godine.

NTL katalog donosi Vam odličnu ponudu 30 posto sniženih cijena kućanskih potrepština.Odaberite posude za miksanje 3 komada u setu ili pojedinačne, posude za čuvanje hrane s poklopcima raznih oblika, kuhače u setu, set za salatu, guljač povrća i druge sitnice neophodne u kuhinji uz 3o posto niže cijene.

Toaletni papir , Always higijenski ulošci, Čarli deterdžent za posuđe, Silan omekšivač za rublje, metle, sjenila za automobilske prozore i metlice za brisače – također su se našli na ovoj odličnoj NTL akciji.

Prelistajte novi NTL katalog saznajte za sve velike popuste iz NTL-a u aktualnom razdoblju i uštedite svoj novac Pratite redovito našu rubriku NTL katalog i budite u tijeku sa svim dobrim ponudama i pratite sve NTL akcije, a želite li još više dobrih ponuda pogledajte i druge kataloge iz rubrike Interijer. 

Novi NTL katalog Veliki popusti vrijedi od 22. do 31. svibnja 2014. godine.