NTL katalog

NTL katalog

NTL katalog

NTL katalog prosinac vrijedi od 01.12. do 24.12.2012 godine

NTL katalog prosinac na prvoj stranici izdvojio je niz namirnica na akcijskim cijenama. NTL katalog tako je najviše snizio cijene mesa i mesnih prerađevina, ali našlo se i dosta drugih sezonskih namirnica.

NTL katalog prosinac u svom vodiču za povoljnu kupnju tako donosi akciju na suhomesnate proizvode pa su tako kobasice sad na cijeni od 78.99 kuna dok je salama Cekin na akciji od 14.99 kuna.

NTL katalog prehrana prosinac donosi i Poli salamu na akciji od 11.99 kuna, a tu je i Cekinova svježa piletina po cijeni od 21.99 kuna po kilogramu. NTL katalog donio je i povoljnu čajnu kobasicu te ostale vrste suhomesnatih proizvoda.

Na akciji u NTL katalogu prehrane našle su se i Gavrilović paštete po cijeni nižoj od 6 kuna, a na akciji su i srdele u konzervi po cijeni od 4.79 kuna.

Snižene su, valja istaknuti, i hrenovke te luk, ali i košarice kivija koje sad koštaju 5.99 kuna. Tu je na akciji naranča po cijeni od 5.99 kuna po kilogramu, a što je još na akciji pogledajte u NTL katalogu iznad teksta, a što je na akciji kod drugih pogledajte u rubrici “Prehrana“.