NTL katalog

NTL katalog

NTL katalog

NTL katalog vrijedi od 01.06. do 14.06.2013.

NTL katalog  prehrana  – vodič za dobru kupovinu do 14. Lipnja 2013. godine, bogata ponuda i povoljne cijene prehrambenih artikala i higijenskih potrepština, kao i obuće, odjeće i raznog pribora za plažu,   super cijene voća i povrća, mesa i suhomesnatih proizvoda, mlijeka, sireva, slastica, sladoleda, voćnih napitaka, piva i vina  i još mnogo čega pronađite u novom NTL katalog izdanju. Ponuda NTL katalog aktualna je do 14. Lipnja.

 

Piletina Cekin samo 22,99, delikatesna vakumirana šunka 64,99, Poliko Premium salama samo 14,99, niske cijene Čajne i Poli salame, Kranjske kobasice i pileće hrenovke, sir Varaždinec za samo 49,90 i super cijena mlijeka za samo 5,89 i Varaždinskog svježeg sira u sirnoj maramici za samo 20,99 dio su super ponud prehrane novog NTL katalog izdanja.

 

Snižene su i cijene Gloria kave, Vindi borovnice, Ledenog čaja, Dorina čokolada i još mnogih slastica. Na posljednjoj strani NTL katalog izdanja potražite i još bolje cijene za top vikend ponudu.

 

Dreft xxl pakiranje za samo 59,90, Fa gelovi za tuširanje u promotivnom pakiranju zsa samo 22,99, Gliss šamponi i Nivea Soft krema dio su najpovoljnijh artikala iz ponude higijenskih potrepština novog ntl katalog izdanja.

 

Pogledajte novi NTL katalog, a pratite i ostale NTL kataloge na našim stranicama i saznajte sve akcije u NTL-u. Uštedite najviše, pogledajte i druge objave u rubrici Prehrana.