NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog vrijedi od 18.04. do 27.04.2013 godine

 

NKD katalog travanj – nova proljetna NKD kolekcija ženska, muška i dječja, nakit, šalovi i marame, zavodljivo rublje, moderan i jeftin posteljni tekstil, putni kovčezi, ukrasi i detalji za domaćinstvo, na punih 16 stranica novog NKD katalog izdanja. Svako putovanje započinje vizijom, započnite svoju pustolovinu uz NKD katalog

 

Budite u trendu i osjećajte se ugodno, osvježite svoju garderobu i dom uz minimalan trošak artiklima iz novog NKD katalog izdanja. Udobne krojeve i materijale modernog dizajna za cijelu obitelj po zaista pristupačnim cijenama pronaći ćete u novom travanjskom izdanju NKD katalog.

 

Crna i bijela hit su boje ove sezone, u NKD katalog travanj pronaći ćete ih na bluzama i tunikama u etno stilu već od 79,90 ili končanoj tunici sniženoj na 169,90. Zaokružite svoj stil modnim detaljima, odaberite šalove, marame i nakit već od 69,90, a u odgovarajućim bojama pronaći ćete i udobne grudnjake već od 79,90.

 

Za Vas koji preferirate boje NKD katalog je pripremio traperice u živahnim tonovima, majice i bluze sa cvjetnim dezenima te rublje u istom stilu. Sve po cijenama od 79,90 do 169,90. Muške majice kratkih rukava ili košulje za 69,90, lagane jakne za kišno vrijeme za samo 169,90 te dječja odjeća, rublje  i čarape po akcijskim cijenama  također Vas očekuju na stranicama novog NKD katalog izdanja.

 

 

Posebno je povoljna ponuda posteljnog tekstila; posteljine od krepa možete nabaviti za samo 79,90 ili pamučne s navlakom za poplun već od  169. Za dvije kupljene posteljine po toj cijeni NKD katalog Vam treću poklanja po akcijskoj cijeni od  79, 90 kuna.

Preporučamo i praktične ruksake ili putni jastuk  za samo 49,90 i odlični sedmodijelni set putnih kovčega za 799 kuna na posljednjim stranicama NKD katalog travanjskog izdanja.

 

Prelistajte NKD katalog za još više povoljne proljetne ponude, a sve ostale NKD objave pratite u našim rubrikama NKD katalog ili NKD. Želite li još mode i udobnosti po pristupačnim cijenama, zavirite i u druge kataloge naše rubrike Odjeća.

 

Zablistajte ovog proljeća uz minimalan trošak, započnite svoju pustolovinu uz NKD katalog.