NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog prosinac vrijedi od 28.11. do isteka zaliha

Novi NKD katalog prosinac – aktualna  ponuda ženske i dječje zimske odjeće i modnih dodatakas blagdanskim motivima i odlični ho-ho-ho popusti – sve to dio je ponude novog NKD katalog izdanja. Pogledajte i odaberite, ponuda je aktualna od 28. studenog 2013. godine pa sve do isteka zaliha.

Iz NKD katalog ponude izdvajamo povoljnu žensku odjeću – majica sa šljokicama za samo 79,90 kuna, elastične traperice s uzorkom za 169,90, haljina od samta za 129,90, kape za 39,90 i okrugli šalovi za 69,90 kuna. Pogledajte i ponudu većih brojeva na posljednjim stranicama NKD katalog izdanja za prosinac.

Dječje majice za 69,99, tople i prozračne majice s kapuljačom za 109,99, haljine za 79,90, kao i bogata ponuda igračaka po povoljnim cijenama također Vas očekuje u novom NKD katalog izdanju.

Potražite i NKD katalog ponude blagdanskog posuđa od plemenitog porculana, božićnih ukrasa i vrećica za poklone, a za posljednjim stranicama kataloga saznajte sve o odličnim NKD Ho-Ho-Ho popustima.

 

Prelistajte cijeli NKD katalog za prosinac, obnovite  garderobu i pripremite svoj dom za blagdane koji slijede,  uz minimalan trošak. Pratite i sve ostale kataloge u našoj rubrici NKD katalog,  i uvijek kupujte najpovoljnije, a želite li još više dobrih ponuda, odaberite još neki od kataloga iz naše rubrike Odjeća.

NKD katalog prosinac vrijedi od  28. studenog 2013. godine pa sve do isteka zaliha