NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog prosinac vrijedi od 26.11. do isteka zaliha

NKD katalog tijekom ovog tjedna objavio je ponudu koja vrijedi od ponedjeljka 26. studenog. U toj ponudi NKD katalog istaknuo je izvrsnu ponudu trendi sezonske odjeće.

NKD katalog tako je na akciji donio po cijeni od 79.90 kuna prekrasnu tuniku za žene u crnoj i bijeloj boji koja se uklapa uz tajice, traperice, ali i trenutačno vrlo vrlo popularne hlače i tajice od umjetne kože.

U ponudi ovog tjedna nalaze se i i drugi povoljni artikli. Tako su tu šalovi i rukavice po cijenama mnogo nižim od konkurencije – debeli topli crveni šal košta 69.90 kuna, a rukavice samo 39.90 kuna. Stoga se NKD katalog akcija pokazao kao izvrstan vodić za zimsku kupovinu!

NKD katalog pobrinuo se i za ponudu atraktivnog nakita pa su tako tu ogrlice, naušnice i prstenje na akcijskim cijenama. Prekrasni prsten s bijelim cirkonima košta samo 39.90 kuna, a može se kombinirati i uz ogrlicu s bijelim cirkonima s privjeskom u obliku srca koja košta samo 69.90 kuna.

NKD katalog snizio je i svečanije modele odjeće poput crne tunike s čipkastim rukavima koja sad košta 139 umjesto 169 kuna.

Što još u ponudi ima NKD katalog pogledajte kod nas gdje u rubrici “Odjeća” možete vidjeti što imaju i drugi prodavači.