NKD katalog Božić

NKD katalog Božić

NKD katalog Božić

NKD katalog Božić vrijedi od 29.10.2015. do prodaje zaliha.

Novi NKD katalog – odlične ponude božićnih dekoracija, za interijer  kao i korisnih sitnica za kućanstvo u božićnom stilu, sve po  zaista pristupačnim  cijenama – pogledajte katalog i upoznajte se s novostima u NKD ponudi asortimana za kućanstvo. Ponuda vrijedi od 29. listopada do prodaje zaliha.

Novi NKD katalog donosi: stolna traka vezena, u izgledu lana za 64,90 kuna, dekorativni tanjur i u zlatnoj i srebrnoj boji od plastike, promjera cca 33 cm za 24,90, LED svjetleći lanc u obliku zvijezde ili kuglice i u zlatnoj boji, od stakla, s 10 LED žarulja, boja svjetla: topla bijela za 44,90, svjetleći lanac od akrila za 34,90, dekorativni jastuk 54,90, pahuljasta deka za 99,90, stakleni svjećnjak za 44,90 kuna.

Dekorativne figure s naslovnice kataloga za 74,90 kuna učinit će svaki interijer ljepšim i ugodnijim te mu dati nepogrešiv božićni ugođaj.

Pogledajte katalog, upoznjate se s ponudom i odaberite dekoracije i korisne dodatke za uređenje interijera ovoga Božića. . Pratite NKD kataloge na našim stranicama i budite u tijeku sa svim novostima; provjerite i NKD ponude odjeće i obuće, kao i raznih modnih dodataka  za cijelu obitelj. Za još više ponuda provjerite i druge kataloge iz naših rubrika  Interijer ili Kućanstvo.

Novi NKD katalog vrijedi od 29. listopada do prodaje zaliha.