NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog vrijedi od 11.06.2015. do prodaje zaliha.

Novi NKD katalog  – Boje ove sezone – odlične ponude odjeće za plažu i ljetne šetnje gradom, povoljni kupaći kostimi za cijelu obirtelj i modni dodaci za žene; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponuda vrijedi od 11. lipnja 2015. godine do prodaje zaliha.

Iz NKD kataloga za aktualni period izdvajamo super ponudu s naslovnice kataloga: duga haljina bez naramenica tirkizne boje, s elastanom, za samo 47m92 kune te  haljine šarene, razni dezeni s naramenicama, s košaricama, za samo 63,92, ogrlice koje s lijepo mogu kombinirati s haljinama za 39,92 kune.

Gornji dio kupaćih kostima s odvojivim mekanim košaricama, bočnim potpornim štapićima i podesivim naramenicama, donji dio slip, bokserice ili drugi krojevi, svaki dio za samo 31,92 kune također su u NKD katalog ponudi.

NKD katalog nudi Vam i muške kupaće kratke hlače s integriranim gaćama i bočnim džepovima, kupaće hlače kratke za dječake, kupaći kostimi za djevojčice ili kupaće gaće za dječake – bokserice ili slip, svaki dio kupaćeg kostima za 31,92 umjesto 39,92 kune,

Izdvajamo još i ponude ručnika za plažu Playboy od 100% pamuka dimenzije 70 x 140 cm za 55,92 kune. Prelistajte NKD katalog i iskoristite odličnu priliku za uštedu 20 posto na artikle iz kataloga.

Prelistajte katalog,  upoznjate se s ponudom i odaberite povoljnu opremu za interijer i eksterijer. PratiteNKD kataloge na našim stranicama i budite u tijeku sa svim novostima, a za još više ponuda provjerite i druge kataloge iz naših rubrika Odjeća ili Ljeto 2015.

Novi NKD katalog vrijedi od 11. lipnja 2015. godine do prodaje zaliha.