New Yorker katalog

New Yorker katalog

New Yorker katalog Ljeto 2015

New Yorker katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi New Yorker katalog – Zaljubi se u nove modne trendove – prelistaj katalog, provjeri vruće novosti svjetskih modnih trendova i nabavi novi komad  supermoderne odjeće po nevjerojatno povoljnoj cijeni. Katalog vrijedi sve do prodaje zaliha.

Potraži najnovije stilove, trendove i odjeću za vruće ljetne dane i noći u New Yorker kolekcijama NY modnih  marki Amisu, Smog, Fishbone i Censored.

Ako ste uživali u proljetnoj New Yorker kolekciji sigurno će Vam se svidjeti i novi ljetni modeli. Novi New Yorker katalog  predstavlja i drugi dio ovogodišnje kolekcije za sezonu Proljeće/Ljeto.  Elegantno i ženstveno a ipak mladenački i buntovno, na tragu retro  stila  sedamdesetih godina 20. stoljeća ili profinjeno i elegantno uz lagane prozračne haljine, topove i bluze s različitim razigranim uzorcima i tropskim motivima – prelistajte katalog i odaberite svoj model za ovo ljeto.

Zavirite na stranice novog New Yorker kataloga i prepustite se užitku u   bogatom izboru modela iz nove New Yorker kolekcije. Pratite New Yorker s nama i dalje, budite u trendu i zablistajte ovo ljeto uz zaista pristupačne cijene. Za još više izbora provjerite i druge novosti u našim rubrikama Modni katalozi i  Odjeća.

Novi New Yorker katalog vrijedi sve do prodaje zaliha.