New Yorker katalog kupaći kostimi

New Yorker katalog kupaći kostimi

New Yorker katalog kupaći kostimi 2015

New Yorker katalog kupaći kostimi vrijedi do prodaje zaliha.

Novi New Yorker katalog predstavlja Vam novu kolekciju muških i ženskih kupaćih kostima za sezonu 2015. – prelistajte katalog, uživajte u odličnoj ponudi i odaberite nešto za sebe. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

U sklopu svoje linije Censored New Yorker svake godine donosi odličnu kolekciju kupaćih kostima, odjeće za plažu i donjeg rublja. Za nadolazeće ljeto New Yorker je pripremio zaista veliki broj modela od kojih će svatko od Vas moći odabrati nešto za sebe. Povoljna cijena je zasigurno još jedan element koji će Vas dodatno motivirati da za ovo ljeto kupaći kostim odaberete baš iz New Yorker katatalog ponude.

Sezona kupanja za one hrabrije već je počela, a za sve ostale već je na pragu. Savršeno je to vrijeme da prelistajte najnovije kataloge kupaćih kostima i odaberete svoj model  za ovo ljeto. New Yorker high street  modeli su odličan izbor; uz svoj mladenački duh i cjenovnu prihvatljivost.

Pod svojom etiketom Censored, New Yorker je i ovoga ljeta pripremio sve što Vam je potrebno za maksimalan užitak   na plaži ili bazenu ovoga ljeta. U kolekciji kupaćih kostima prevladavaju tipične ljetne boje, među kojima svakako dominiraju sve nijanse ružičaste. Uzorci su cvjetni animal print, apstraktni i geometrijski uz bogat kolorit. New Yorker katalog donosi i profinjene modele za one kojima je važna elegancija i element zavodljivosti.

Prelistajte novi New Yorker katalog i potražite svoju inspiraciju za ovo ljeto. Pratite New Yorker s nama i dalje i budite u trendu uz tradicionalno pristupačne cijene, a za još više izbora provjerite i druge novosti u našim rubrikama Modni katalozi,  Odjeća ili Ljeto 2015. 

Novi New Yorker katalog vrijedi sve do prodaje zaliha.