New Look akcija

New Look akcija. Aktualna New Look akcija. Pogledajte koje je posljednja New Look akcija dostupna u trgovinama.

New Look akcija
New Yorker Ljetno sniženje slike

New Yorker Ljetno sniženje slike

New Yorker sniženje ljetne kolekcije vrijedi do isteka zaliha

New Look VIP pre sale

New Look VIP pre sale

NEW LOOK PRE SALE PARTY ZAGREB New Look poziva djevojke iz Zagreba i okolice na današnji New Look party! DJ, kokteli i ludi popust na jesensku kolekciju! Ostvarite popuste do -50% popusta na jesensku kolekciju. Sve što treba je isprintati pozivnicu sa slike i doći u Avenue Mall Zagreb u petak, 7. 12., od 18 […]

New Look akcija

New Look akcija

New look akcija! -50% popusta na drugi artikl! Isprintajte ovaj kupon i pokažite ga u New Look trgovini te ostvarite -50% popusta na drugi artikl! Kupon vrijedi u petak 23.11. isubotu 24.11.2012. Popust se odnosi na artiklkoji ima nižu cijenu. Popust se ne može kombinirati s drugim promocijama.

New Look vikend akcija

New Look vikend akcija

New Look vikend akcija -25% popusta na jesensku kolekciju! Akcija traje od petka 16.11. do nedjelje 18.11.2012. Popust se ne odnosi na artikle koji su na sniženju i promociji. Ostale vikend akcije pogledajte ovdje: Vikend akcija. Sliku akcije pogledajte dolje niže u nastavku.

Katalozi.net
By:

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!