Nama katalog

Nama katalog

Nama katalog Proljetna kolekcija 2014

Nama katalog vrijedi od 10.04. do 10.05.2014.

Nama katalog – Proljetna kolekcija iz Nama robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu u Zagrebu – prelistajte novi Nama katalog i provjerite što je novo na policama Nama robnih kuća. Ponuda vriejdi od 10. travnja do 10. svibnja 2014. godine.

Elegantna ženska i muška odjeća za svečane prilike ili poslovni stil, obuća, rublje i modni dodaci, dječja odjeća za krstitke i ostale posebne prigode, veliki izbor dječjih igračaka, kvalitetno posuđe za serviranje, kozmetika, mirisi i higijenski asortiman  – prelistajte novi Nama katalog i pronađite najnovije ponude i cijene odabranih artikala iz Nama robnih kuća Zagreb.

Peirre Cardin muška odijela, Kotka  odijela, Orljava muške košulje, Galeb donje rublje, Lady M haljine, Galko ženske modne torbe, Hogl cipele, Moding, Lebek i Srnec ženska elegantna odjeća u ponudi je novog Nama katalog izdanja. 

Na stranicama novog Nama kataloga potražite i dječja odjelca, suknjice, bolera i kompletiće za posebne svečane prigode, kao i veliki izbor prigodnih poklona za krstitke, pričesti i krizme.

Prelistajte Nama katalog upoznate se s kompletnom ponudom. pratite Nama katalog na našim stranicama i dalje, a za još više dobrih ponuda   sličnog asortimana, zavirite u naše rubrike  Odjeća, Modni kataloziZa djecu ili Interijer  i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga. 

Nama katalog vrijedi  od 10. travnja do 10. svibnja 2014. godine.