Zvijezda nagradna igra

Zvijezda nagradna igra

Zvijezda nagradna igra

Zvijezda nagradna igra traje do 4.03.2013. godine

Zvijezda nagradna igra „Namaži i smaži sendvič i osvoji nagradu“ nagrađuje ljubitelje Zvijezda namaza za sendviče. DA bi sudjelovali u Zvijezda nagradnoj igri trebate do 04.03.2013. godine, na mail zvijezda@zvijezda.hr, poslati vašu fotografiju na kojoj je svidljiv sudionik natječaja, a obvezno i sendvič premazan sa Zvijezda namazom za sendviče (Zvijezda Sendvič namaz ili Zvijezda sendvič namaz Špeksi). Osim fotografije pošaljite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj telefona), te napominjemo da u Zvijezda nagradnoj igri možete sudjelovati samo sa jednom fotografijom.

Izvlačenje dobitnika Zvijezda nagradne igre održati će se 6.03.2013.godine, a biti će objavljeni 7.03.2013. godine na našim stranicama i web stranici www.zvijezda.hr. Zvijezda nagradna igra sretne dobitnike obavijestiti će i elektronskim putem.

Zvijezda nagradna igra zadržava pravo da vašu fotografiju iskoristi u svoje promotivne svrhe.

Sretno u osvajanju nagrada u ovoj Zvijezda nagradnoj igri, te i dalje pratite našu rubriku sa nagradnim igrama na kojima svakodnevno objavljujemo nove nagradne igre.