Wettpunkt nagradna igra

Wettpunkt nagradna igra

Wettpunkt nagradna igra

Wettpunkt nagradna igra traje do 14.02.2013. godine

Wettpunkt nagradna igra „VALENTINOVO by WETTPUNKT“ odvija se na području grada Zagreba u  Casinu Wettpunkt, City centar One East, Zagreb.

Wettpunkt nagradna igra odvija se na način da igrač mora iskoristi 10kn playable tiketa kako bi ostvario pravo sudjelovanja u Wettpunkt nagradnoj igri „Valentinovo by Wettpunkt“, nakon što iskoristi 10kn playable tiket dobiva od blagajnice perforirani kupon koji se sastoji od dva jednaka dijela sa istim serijskim brojem. Jedan dio kupona igrač zadrži za sebe a drugi dio kupona se ubacuje u kutiju.

Nagradni fond Wettpunkt nagradne igre je:

1x POKLON VOUCHER iskoristiv u hotelu Hilton , vrijednost nagrade je 1.250 kn

5x FEIXENET SET, pojedinačna vrijednost nagrade je 121,80 kn, dok je ukupna vrijednost nagrade je 609,00 kn

Izvlačenja dobitnika Wettpunkt nagradne igre održati će se 14.02.2013. od 18:00h do 20:00h  u Casinu Wettpunkt, City centar One East, Zagreb i to na način da će hostesa ili odabrani djelatnik kluba izvlačiti kupone koji simoboliziraju jednu od nagrada iz nagradnog fonda. Gost mora imati drugi dio kupona sa istim serijskim brojem kako bi preuzeo nagradu te mora biti prisutna i osoba koja će zajedno sa dobitnikom iskoristiti voucher.

Sretno u osvajanju brojnih nagrada u ovoj Cotoneve nagradnoj igri, te i dalje pratite našu rubriku sa nagradnim igrama na kojima svakodnevno objavljujemo nove nagradne igre.