Portanova nagradna igra

Portanova nagradna igra

Portanova nagradna igra

Portanova nagradna igra traje do 28.2.2013. godine

Portanova nagradna igra “Portanova with love – romantični vikendi i shopping za dvoje” nagrađuje sve koji u razdoblju od 1.2.2013. do 28.2.2013. godine sa računom od kupovine, bez obzira na iznos, iz bilo kojeg maloprodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta koji se nalazi unutar Portanova centra jave na Info pult i uz predočenje računa preuzmu kupon za sudjelovanje u Portanova nagradnoj igri, te ispravno popune kupon sa osnovnim podacima: ime, prezime, adresa i dopunskim podacima: telefon i e-mail adresu te kupon ubace u za to predviđenu kutiju koja se nalazi na Info pultu trgovačkog centra Portanova.

Fond nagrada Portanova nagradne igre se sastoji od 3 nagrade:

  1. POKLON BON za TRODNEVNI PAKET – smještaj u Termama Tuhelj za 2 osobe, na bazi 2 polupansiona u vrijednosti 880,00kn
  2. POKLON BON za ROMANTIČNI PAKET – smještaj u Toplicama Sveti Martin za 2 osobe, na bazi 2 polupansiona u vrijednosti 1.244,00kn
  3. 1.000,00 kuna na potrošačkoj kartici (MasterCard Unembossed PrePaid potrošačka poklon kartica (HYPO Refresh kartica) koju izdaje HYPO ALPE-ADRIA-BANK d.d. Zagreb)

Valentinovo stiže i iznenadite svoju voljenu osobu sa nagradnim putovanjem.

Sretno u osvajanju nagrada u ovoj Portanova nagradnoj igri, te i dalje pratite našu rubriku sa nagradnim igrama na kojima svakodnevno objavljujemo nove nagradne igre.