nagradna igra

nagradna igra

Nagradna igra Kuhinja iz snova

Nagradna igra Kuhinja iz snova traje do 28.02.2013. godine

Kuhinja iz snova nagradna igra koju organizira tvrtka GA Bijela tehnika, nagrađuje sve njihove kupce koji pri kupovini aparata ili kuhinje u trgovinama GA Bijele tehnike ispuni kupon sa svojim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail adresa) te ga zajedno sa žigom trgovine u kojoj je obavljena kupovina preda ovlaštenom trgovcu GA Bijele tehnike. Napominjemo da su kuponi isključivo valjani ako sadrže sve potrebne podatke te otisnut žig,  a nepotpuni kuponi biti će diskvalificiran. Za svaki račun izdan od strane GA Bijele tehnike dobiti ćete kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri Kuhinja iz snova.

Fond nagradne igre Kuhinja iz snova je:

Kuhinja Noblessa, 2. cjenovni razred (Elba ili Rialto ovisno o dobitnikovom odabiru) po mjeri (drveni dio) do 30.000,00.

Trebate novu kuhinju? Ovo je prava nagradna igra za vas. Zato nemojte čekati nego idite što prije u GA Bijela tehnika d.o.o., Savska 58, 10000 Zagreb i izaberite vašu kuhinju.

Sretno u osvajanju nagrade u ovoj nagradnoj igri, te i dalje pratite našu rubriku sa nagradnim igrama na kojima svakodnevno objavljujemo nove nagradne igre.