City Center nagradna igra

City Center nagradna igra

City Center nagradna igra

City Center nagradna igra traje do 01.04.2013. godine

City Center nagradna igra „City Centera one East Troši siću, a vozi Fiću“ nagrađuje sve kupce u njihovom centru koji mogu sudjelovati svakom kupnjom za 100 kuna u Centru. City Center nagradna igra nagrađuje sretnog dobitnika sa atraktivnim žutim Fiatom 500 na 11 tjedana korištenja, uz plaćene troškove i 3.000 kuna na Diners kartici za točenje goriva, pranje auta. Pravo sudjelovanja u City Center nagradnoj igri mogu ostvariti svi svakom kupnjom za 100 kuna u Centru, a za kupnju Diners karticom za 100 kuna dobiti ćete čak dva koda, a za kupnju u Centru utorkom također će vas za svakih 100 kuna nagraditi sa duplim kodovima. Da bi se prijavili za ovu nagradnu igru zamijenite račun na Info pultu za jedinstveni kod kojeg zatim trebate poslati sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, adresa) SMS-om na broj 60221 (cijena SMS-a je 2,40 kune sa PDV-om). Primjerice: ZG KDAFR, Ivo Ivic, 1975, Palmoticeva 80, Zagreb.

Napominjemo da pravo sudjelovanja u ovoj City Center nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije.

Sretno u osvajanju nagrada u ovoj City Center nagradnoj igri, te i dalje pratite našu rubriku sa nagradnim igrama na kojima svakodnevno objavljujemo nove nagradne igre.