Muller Luxus

Muller Luxus

Muller časopis Luxus proljeće 2014

Muller Luxus vrijedi do isteka zaliha.

Muller katalog – Muller Luxus – novo izdanje za proljeće 2014. godine – sve novosti iz Mullera, najbolji savjeti za njegu svih tipova kože u svim životnim dobima, najbolji make up i preporuke za prave proljetne mirise iz Muller parfumerije – zavirite na stranice Muller Luxusa  i uživajte u 28 stranica odličnog kataloga.

Muller katalog Luxus preporuča najbolje proizvode za njegu kože ovoga proljeća; anti-aging vjesnici proljeća Sensai – Lift Remodelling Cream vraća čvrstoću i elastičnost kože, djelujući aktivnim sastojcima vidno oblikuje i učvršćuje konture lica, Superior Miracle Cream od Juvene, Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil od La Prairie-a, Energetic krema od Collistara, Super Restorative Day od Clarinsa, Resilience Lift od Estée Laudera…prelistajte Muller katalog Luxus i pronađite još prijedloga.

Muller katalog Luxus predstavlja i odlične L’Occitane proizvode za njegu tijela na bazi badema – bademovo mlijeko obogaćeno bademovim uljem, bademov gel protiv celulita te L’Occitane proizvode za lice na bazi ruže: badema: Krema za čišćenje lica, nježno mlijeko za čišćenje lica, micelarna vodica za lice 3 u 1,piling krema za lice, obnavljajuća esencija te potpuna hranjiva krema, potpuni hidratantni fluid i krema za područje oko očiju.

Pogledajte i Muller katalog ponudu proljetnih mirisa: Dolce & Gabbana Dolce, Escada Born in Paradise, Jimmy Choo Flash i Fendi Fan di Fendi Eau Fraiche neki su od njih.

O.P.O lakovi i sredstva za njegu za noktiju, Artdeco make, up, Illamasqua ruževi Glamour, klinički testirani IsaDora puderi, Clarins Extra-Comfort podloga – neki su od Muller katalog Luxus prijedloga za lagani proljetni make up. Pogledajte cijeli Muller katalog Luxus i upoznajte se s cjelokupnom ponudom. 

Pratite Muller Luxus, kao i sve aktualne ponude iz Mullera na našim stranicama, sve najnovije kataloške objave ovog lanca parfumerija donosimo redovito u našoj rubrici Muller katalog. Potražite i druge aktualne vijesti i ponude u našoj rubrici Kozmetika ili Časopisi.

Muller katalog Luxus vrijedi do isteka zaliha.