Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus vrijedi do isteka zaliha.

Novi Muller katalog donosi: Diego Dalla Palma Eyebrow Pencil Water Resistant 101 Medium, Lancome Lip-Balm L’Absolu Mademoiselle-Balm balzam za usne, Guerlain Abeille Royale Skin Defense koji štiti kožu svakodnevno s faktroom 50 i Pa++++, i ostale Muller akcije Ponude vrijede do isteka zaliha. Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve.

U novom Muller katalogu potražite: Diego Dalla Palma Eyebrow Pencil Water Resistant 101 Medium, Lancome Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer koji umiruje kožu s dnevnom kremom koja pruža vlažnost, te hrani kožu i štiti je od vanjskih utjecaja, Melvita Damask rose cvjetna vodica svježeg i nježnog mirisa koji hidratizira, revitalizira i osvježava kožu.

Lancome Lip-Balm L’Absolu Mademoiselle-Balm balzam za usne, Melvita L’Or Bio obogaćeno iznimno zlatno ulje jedinstvenjenjege sa zamamnim mirisom i suhim osjećajem pri dodiru, prilagođeno potrebama lica, tijela i kose, savršeno hidratizira kožu, štiti je i uljepšava, a kosa postaje podatna i sjajna, Apivita vodica za lice s grčkim planinskim čajem koji dubinski hidratizira kožu, također se nalaze u novom Muller katalogu.

Novi Muller katalog izdvaja i: Guerlain Abeille Royale Skin Defense koji štiti kožu svakodnevno s faktroom 50 i Pa++++, L’Occitane Herbae L’Eau Eau de Toillette citrusno-cvijetni miris s nježnim, uzbudljivim ali i nepredvidim karakterom, Naj- Oleari Skin Blossom Contour Palette ultimativna kompaktna paleta s puderom za konturiranje, jednim highlighterom i jednim rouge-sjenilom, i razne druge Muller akcije kozmetike.

S akcijske ponude novi Muller katalog preporuča i: Clinique Moisture Surge 72-Hour čudo koje pruža vlažnost za suhu, zategnutu i umornu kožu, Lancome Teint Idole Travel Size Fond Blanc 03 koji ostalja ten sa svježim i besprijekornim sjajem, te ispunjava očekivanja s visokom prekrivnom moći i matiranim mirisom, Naj_Oleari Poetry Matte Lipstick Rosa Freddo ruž za pune i baršunaste usne.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom Mullera za aktualno razdoblje. Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama .  Za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog  vrijedi do isteka zaliha.