Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Muller katalog Luxus ljeto 2020

Muller katalog Luxus ljeto 2020 vrijedi do isteka zaliha.
Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus vrijedi do isteka zaliha.

Novi Muller katalog donosi: Diego Dalla Palma Eyebrow Pencil Water Resistant 101 Medium, Lancome Lip-Balm L’Absolu Mademoiselle-Balm balzam za usne, Guerlain Abeille Royale Skin Defense koji štiti kožu svakodnevno s faktroom 50 i Pa++++, i ostale Muller akcije Ponude vrijede do isteka zaliha. Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve.

U novom Muller katalogu potražite: Diego Dalla Palma Eyebrow Pencil Water Resistant 101 Medium, Lancome Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer koji umiruje kožu s dnevnom kremom koja pruža vlažnost, te hrani kožu i štiti je od vanjskih utjecaja, Melvita Damask rose cvjetna vodica svježeg i nježnog mirisa koji hidratizira, revitalizira i osvježava kožu.

Lancome Lip-Balm L’Absolu Mademoiselle-Balm balzam za usne, Melvita L’Or Bio obogaćeno iznimno zlatno ulje jedinstvenjenjege sa zamamnim mirisom i suhim osjećajem pri dodiru, prilagođeno potrebama lica, tijela i kose, savršeno hidratizira kožu, štiti je i uljepšava, a kosa postaje podatna i sjajna, Apivita vodica za lice s grčkim planinskim čajem koji dubinski hidratizira kožu, također se nalaze u novom Muller katalogu.

Novi Muller katalog izdvaja i: Guerlain Abeille Royale Skin Defense koji štiti kožu svakodnevno s faktroom 50 i Pa++++, L’Occitane Herbae L’Eau Eau de Toillette citrusno-cvijetni miris s nježnim, uzbudljivim ali i nepredvidim karakterom, Naj- Oleari Skin Blossom Contour Palette ultimativna kompaktna paleta s puderom za konturiranje, jednim highlighterom i jednim rouge-sjenilom, i razne druge Muller akcije kozmetike.

S akcijske ponude novi Muller katalog preporuča i: Clinique Moisture Surge 72-Hour čudo koje pruža vlažnost za suhu, zategnutu i umornu kožu, Lancome Teint Idole Travel Size Fond Blanc 03 koji ostalja ten sa svježim i besprijekornim sjajem, te ispunjava očekivanja s visokom prekrivnom moći i matiranim mirisom, Naj_Oleari Poetry Matte Lipstick Rosa Freddo ruž za pune i baršunaste usne.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom Mullera za aktualno razdoblje. Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama .  Za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog  vrijedi do isteka zaliha.

Muller katalog
Muller katalog vrijedi do 22.07.2020.
Muller katalog parfumerija do 15.7.
Muller katalog vrijedi do 15.07.2020.
Muller katalog do 8.7.
Muller katalog vrijedi do 08.07.2020.
Muller katalog kućanstvo do 10.6.
Muller katalog vrijedi do 10.06.2020.