Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus 2020

Muller katalog Luxus vrijedi do isteka zaliha.

Novi Muller katalog donosi: Diego Dalla Palma convex eye brush, Illamsqua Artistry paleta 12 sjenila, Melvita stik za usne, Dr.Grandel vitamin infusion krema za područje oko očiju, i ostale Muller akcije. Ponude vrijede do isteka zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Muller katalogu potražite: Diego Dalla Palma convex eye brush, Illamasqua Powder Eye Shadow sjenilo u kameni s pigmentima boje za dugotrajnos, Shiseido kist za sjenilo, višenamjenski, s okruglim vrhom kojim se savršeno nanose i stapaju sjenila, Dior Shader Brush kist za stapanje sjenila na oči, za vsavršen mak-up.

Illamsqua Artistry paleta 12 sjenila, Melvita ultrahranjiva umirujuća krema za lice obogaćena organskim medom od timijana, koji dokazano regenerira i dubinski hrani kožu, uz patentirani kompleks od tri vrste organskom meda koje nude zaštitu, obnovu i revitalizaciju kože, Apivita Queen Serum za ubrzavanje regeneracije kože, također se nalaze u novom Muller katalogu.

Novi Muller katalog izdvaja i: Melvita stik za usne, Melvita umirujući balzam za tijelo obogaćen s regenerirajućem medom od timijana koji djeluje kao prirodni zaštitni sloj za veoma suhu i osjetljivu kožu, Shiseiod Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream koji ublažava bore na području oko očiju, Guerlain Abelle Royale Eye Cream krema koja njeguje osjetljivo područje oko očiju, i razne druge Muller akcije kozmetike.

S akcijske ponude novi Muller katalog preporuča i: Dr.Grandel vitamin infusion krema za područje oko očiju, Melvita gel za oči protiv natečenosti i podočnjaka, Apivita 5 Action Eye bijeli serum od ljiljana koji je specijalno razvijen za intezivnu njegu osjetljivog područja oko očiju, Lancome Genifique Hydrogel Melting Set, Clinique Smart Custom Repair Eye treatment.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom Mullera za aktualno razdoblje. Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama .  Za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naših rubrika Prehrana i Kozmetika. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog  vrijedi do isteka zaliha.