Muller katalog Luxus jesen

Muller katalog Luxus jesen

Muller katalog Luxus jesen

Muller katalog Luxus jesen vrijedi sezonski, do isteka zaliha

Muller katalog Luxux – časopis parfumerije Luxus sa svim vrućim novostima u svijetu make upa i mirisa za žene i muškarce – prelistajte Muller Luxus časopis, upoznajte se s trendovima za ovu jesen i provjerite ponudu sa polica Muller parfumerije. Muller katalog Luxus vrijedi sezonski za jesen 2016.; odnosno do isteka zaliha.

Muller katalog Luxux donosi: Ljepota: Bogato, bogatije – jesenja njega – Na što trebate paziti;   Bal maski – Za mali spa odmor kod kuće; Čistoća prije svega Sveobuhvatni piling za novo godišnje doba; Prave zvijezde – Što serume čini posebnima; Make up –  Oh mon Chérie Stil francuskog chica koji oduzima dah.

Dream a little Dream – Usne uronjene u ružičaste nijanse, Bezvremenski lijepa koža –  Ultimativni vodič za stil iz tvrtke Make Up Factory; Mirisi – Očaravajuća raznovrsnost – zavodljive mirisne novosti,  Vrijeme ruže – jedan od najljepših sastojaka u središtu pažnje, a za   prave muškarce:  Novi mirisi i inspiracija za muškarce, zšto je njega nakon brijanja toliko važna – sve to pronaći ćete na stranicama novog Muller  kataloga Luxus.

Prelistajte cijeli Muller katalog Luxus i upoznajte se trendovima iz svijeta make upa i mirsa za jesen 2016. kao i sa svim novostima u ponudi Muller parfumerije. Uz Muller katalog Luxus provjerite i aktualne ponude Muller parfumerije u posebnom katalogu, kao i hit ponude tjedna iz Muller drogerije i posebno bogat Muller katalog Kućanstvo, koji je izdvojen kao naš katalog tjedna kojega svakako treba pogledati.

Pratite Muller kataloge i štedite na Muller akciji  u kolovozu, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog vrijedi sezonski, za jesen 2016., odnosno do isteka zaliha.