Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Muller katalog Kućanstvo i ambijent do 31.12.

Muller katalog Kućanstvo i ambijent do 31.12. vrijedi do 31.12.2017.
Muller katalog Kućanstvo i ambijent

Muller katalog Kućanstvo i ambijent

Muller katalog Kućanstvo i ambijent

Muller katalog Kućanstvo i ambijent vrijedi od 01.10. do 31.12.2017.

Novi Muller katalog – Svijet kućanstva i ambijenta – staklo, ambijent i dekoracije, kuhinja i dodaci, slastice, blagdanski pokloni  ljepota i njega – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte sa stilom po pristupačnim cijenama u Mulleru. Ponude vrijede u periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2017. godine.

U  rubrici Staklo novog Muller kataloga potražite  elegantne čajnike  s integriranim filterima, otmjene čaše za whiskey, kvalitetni set cocktail čaša ili odgovarajuće čaše za svaku prigodu te druga iznenađenja.

Ambijent & dekoracija  -još je jedna od rubrika u novom Muller katalogu, u kojoj ćete pronaći pregršt ideja za dekoraciju svog doma. Naglasite stil uređenja Vašeg interijera  brončanim skulpturama,  keramičkim posudama i drugim dekorativnim predmetima s polica Muller trgovina.

Muller katalog Vam nadalje u rubrici Kuhinja & dodaci nudi Vam  praktične proizvode visoke funkcionalnosti i estetike,  koji će Vam olakšati poslove u kuhinji. Muller katalog donosi izbor kuhinjskih uređaja,   inovativnih tava za pečenje,  daska za rezanje od bagrema i još više zanimljivih ponuda.

Pripremite se na vrijeme za nadolazeće  božićne blagdane s ponudama Muller kataloga u rubrici   Slastice & užitak. Provjerite ponudu savršenih dodataka za svakog hobby kuhara ili profesionalnog slastičara i iznenadite Vaše najdraže slasticama koje ste sami pripremili.

Muller katalog Vam predstavlja i svoje prijedloge za blagdanske poklone u rubrici   Ljepota & njega sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Ponude za inovativni styling za žene ili profesionalni aparati za brijanje i uređivanje brade za muškarce uz mnoštvo visokovrijednih proizvoda za stiliziranje  i još više ponuda pronaći ćete u ovoj rubrici novog Muller kataloga.

Prelistajte  cijeli katalog i  inspirirajte se aktualnim trendovima u kućanstvu, uređenju doma i ambijentu.  Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama  a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kućanstvo. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog vrijedi u Muller trgovinama u periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2017. godine.

Muller katalog Igračke do 6.12.
Muller katalog vrijedi do 06.12.2017.
Muller katalog Hit tjedna do 6.12.
Muller katalog vrijedi do 06.12.2017.
Muller katalog Igračke do 22.11.
Muller katalog vrijedi do isteka zaliha.
Muller katalog Kućanstvo do 22.11.
Muller katalog vrijedi do 22.11.2017.