Muller katalog Kućanstvo i ambijent

Muller katalog Kućanstvo i ambijent

Muller katalog Kućanstvo i ambijent

Muller katalog Kućanstvo i ambijent vrijedi od 01.10. do 31.12.2017.

Novi Muller katalog – Svijet kućanstva i ambijenta – staklo, ambijent i dekoracije, kuhinja i dodaci, slastice, blagdanski pokloni  ljepota i njega – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte sa stilom po pristupačnim cijenama u Mulleru. Ponude vrijede u periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2017. godine.

U  rubrici Staklo novog Muller kataloga potražite  elegantne čajnike  s integriranim filterima, otmjene čaše za whiskey, kvalitetni set cocktail čaša ili odgovarajuće čaše za svaku prigodu te druga iznenađenja.

Ambijent & dekoracija  -još je jedna od rubrika u novom Muller katalogu, u kojoj ćete pronaći pregršt ideja za dekoraciju svog doma. Naglasite stil uređenja Vašeg interijera  brončanim skulpturama,  keramičkim posudama i drugim dekorativnim predmetima s polica Muller trgovina.

Muller katalog Vam nadalje u rubrici Kuhinja & dodaci nudi Vam  praktične proizvode visoke funkcionalnosti i estetike,  koji će Vam olakšati poslove u kuhinji. Muller katalog donosi izbor kuhinjskih uređaja,   inovativnih tava za pečenje,  daska za rezanje od bagrema i još više zanimljivih ponuda.

Pripremite se na vrijeme za nadolazeće  božićne blagdane s ponudama Muller kataloga u rubrici   Slastice & užitak. Provjerite ponudu savršenih dodataka za svakog hobby kuhara ili profesionalnog slastičara i iznenadite Vaše najdraže slasticama koje ste sami pripremili.

Muller katalog Vam predstavlja i svoje prijedloge za blagdanske poklone u rubrici   Ljepota & njega sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Ponude za inovativni styling za žene ili profesionalni aparati za brijanje i uređivanje brade za muškarce uz mnoštvo visokovrijednih proizvoda za stiliziranje  i još više ponuda pronaći ćete u ovoj rubrici novog Muller kataloga.

Prelistajte  cijeli katalog i  inspirirajte se aktualnim trendovima u kućanstvu, uređenju doma i ambijentu.  Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama  a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kućanstvo. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog vrijedi u Muller trgovinama u periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2017. godine.