Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo vrijedi od 22.06. do 28.06.2017.

Novi Muller katalog – oprema za kućanstvo – odlične akcijske ponude kvalitetnih i lijepo dizajniranih korisnih predmeta za svako kućanstvo, sada po grupama proizvoda za 39,00, 79,00, 129,00 i 159,00 kuna – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i nabavite korisne i dekorativne sitnice za kućanstvo po sniženim cijenama u Mulleru. Ponude iz kataloga vrijede od 22. do 28. lipnja 2017. godine.

Donosimo pregled proizvoda iz Muller kataloga, koji su u aktualnom razdoblju sniženi na cijenu od 39,00 kuna: Posuda za hlađenje vina, osamnaestodijelni set staklenih čaša, žlica za cipele od nehrđajučeg čelika ili dvodijelni set, set posuda za hranu trodijelni, plastični, četvrtastog ili okruglog oblika, 100% otporan na vodu i zrak, primjeren za korištenje u perilici posuđa. zamrziavču ili mikrovalnoj pećnici; digitalna budilica s LCD zaslonom, s funkcijom automatskog podešavanja,

Muller katalog izdvaja i: Držač ručnika za vrata – jednostrano postavljanje bez alata i bušenja, primjereno za posđe, ručnike ili krpe, cca 30 cm duljine, od čelika, za vrata debljine 2 cm, jastučić – mini jastučić za vrat različitih dimenzija i boja, vrč Matura s cjedilom, primjeren i za mikrovalnu pečnicu, pjeilica mlijeka Aerius, kasica s motivom autobusa, digitalna budilica s LCD zaslonom, s funkcijom automatskog podešavanja, koji su također dostupni za samo 39,99 kuna u aktualnom razdoblju.

Prelistajte cijeli Muller katalog i saznajte sve hit akcije. Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama  a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kućanstvo. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog vrijedi u periodu od