Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo vrijedi od 05.01. do 18.01.2017.

Novi Muller katalog – akcijske ponude asortimana za kućanstvo – proizvodi sniženi na samo 39,00 kuna, na 79,00, 129,00 te 159,00 kuna – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom siječanjske rasprodaje u Mulleru i nabavite kvalitetne korisne i dekorativne artikle za kućanstvo sada po još povoljnijim cijenama. Ponude iz kataloga vrijede od 5. do 18. siječnja 2017. godine.

Iz ponude novog Muller kataloga izdvajamo proizvode kojima je akcijska cijena do 18. siječnja samo  39,00 kuna: set posuda za namirnice trodijelni – plastične zdjelice četvrtastog ili okruglog oblika, 100% vodootporne, prikladne za perlicu posuđa, za zamrzivač i za mikrovalnu pećnicu; boca ili čaša plastična, više vrsta, zdjele za salatu promjera 27 cm visine 14 cm, desert posudice na stalku, prikladne za sladolede, kupove, voćne salate i druge deserte-1 komada u pakiranju, dvodijelni set noževa za doručak.

Set posuda za miješanje četiri komada – posuda za miješanje od 3,5 l, 1,5 l te dva odgovarajuća poklopca za zaštitu od prskanja, kalup za pečenje cca 42 x 29 c 4 cm, otporan na temperature do 250 stupnjeva C, proizvedeno u Njemačkoj, posuda za čuvanje kolača s poklopcem i nosačem, univerzalni otvarač 6u1 za boce, koznerve i tube, s gumenim držačem za bolje rukovanje, presvučen metalom, odstranjivač dlačica iz nosa s glavom od nehrđajučeg čelika ergonomskog dizajna, s četkicom za čišćenje i zaštitnim poklopcem te baterijama, dozator za kavu u filter vrećicama od nehrđajučeg čelika još su neki od proizvoda sniženi na 39,00 kuna u novom Muller katalogu.

Prelistajte cijeli Muller katalog i provjerite sve ponude sniženog asortimana za kućanstvo u Mulleru.  Pratite Muller kataloge na našim stranicma i dalje  i štedite na Muller akcijama  a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kućanstvo. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog vrijedi u periodu od 5. do 18. siječnja 2017. godine.