Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo vrijedi od 10.01. do 16.01.2013.

Muller katalog na akciji koja traje do 16. siječnja donosi sjajnu ponudu brojnih artikala po iznimno povoljnim cijenama! Naime, u ovom Muller katalogu svi artikli s prve stranice koštaju samo 39.90 kuna!

Tak su se na posebnoj akciji za 39.00 kuna u Muller katalogu akcije kućanstvo našli artikli poput tave za palačinke, preslatke štedne kasice prasice u crvenoj i plavoj boji, ukrasnoj svijećnjaka u zelenoj boji, kalupa za pečenje torti kao i kalupa za čuvanje torti! Izvrsna akcija je i na četverodijelni set noževa!

Muller katalog kućanstvo ima i akciju artikala za 79 kuna a u toj ponudi se nalaze izvrsne tehničke naprave poput masažera, termosica, baš kao i posuda za spremanje hrane u različitim dimenzijama. Naravno, tu je i super stvar za uređenje interijera, sat s okvirom za slike, a upravo jedan ovakav dekor svaki životni prostor može učiniti toplijim i ugodnijim podsjećajući nas na sve one lijepe trenutke u životu!

Što je još na akciji Muller kataloga pogledajte kod nas a što je na akciji tehnike i ostalih kućanskih naprava pogledajte u rubrici “Tehnika“.